„Skaniame pokalbyje“ Merūnas atskleidė dailininko talentą

BTV laidoje „Skanus pokalbis dalyvavęs  Merūnas  Vitulskis nustebino talentu, kurio iki šiol nedemonstravo net savo žmonai Erikai. Pasirodo, nuo pat vaikystės jis planavo tapti ne dainininku, o dailininku.

Merūno senelis buvo grafikas, todėl jis, nuo vaikystės augęs tarp jo paveikslų, pats nuolat vaikščiodavo su pieštukais ir visiems aiškino, kad bus dailininkas. Šį talentą jis  ugdė ir mokydamasis gimnazijoje, bet neslepia, buvo iš jos išmestas. „Buvau išdykęs vaikas, pakeičiau kelias mokyklas. Vienoje ant sienos nupiešiau direktorių nepatogia poza, visko prikrėsdavau“, - juokėsi Merūnas, prisimindamas vaikystės išdaigas.

Tik atsitiktinumo dėka viena mokytoja, rinkusi vaikus į chorą mokyklos jubiliejaus šventei, pastebėjo Merūno talentą. „Aš perrėkiau visą chorą. Tuomet ji ir pasakė, kad esu ne ten, kur turėčiau būti, kad man reiktų savo gyvenimą sieti su muzika“, - pasakojo jis.

Nors dabar muzika užima didžiausią dalį jo gyvenimo, piešimo įgūdžių jis nepamiršo. „Matau profesionalo ranką“, - žavėjosi laidos vedėja Nomeda Marčėnaitė, pasiūliusi Merūnui čia pat parodyti, ką jis sugeba – juk jai, profesionalei dailininkei, labai įdomu pamatyti, kaip jis piešia. „Net aš nesu to mačiusi“, - prisipažino laidoje taip pat dalyvavusi Merūno žmona Erika Vitulskienė.

Kaip Merūnui ir Erikai sekasi gyventi kartu, kokiomis bendromis savybėmis jie džiaugiasi ir kuo vienas kitą erzina, sužinosite sekmadienį 19 val BTV laidoje „Skanus pokalbis“.


Šiame straipsnyje: MerūnasMerūnas Vitulskis

NAUJAUSI KOMENTARAI

niekam neidomus

niekam neidomus portretas
gal jus tuos cepelinus i uodega savo susikiskit

asta

asta portretas
saunuolis Merunas!talentingas vaikinukas:)

tiesa

tiesa portretas
talentingas žmogus
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių