Skandalas: A. Voločkova paskelbė vestuvių nuotraukas (foto)

Neseniai socialiniuose tinkluose ir žiniasklaidos priemonėse pasirodė intriguojanti informacija, jog balerina Anastasija Voločkova ir balsingasis Nikolajus Baskovas susituokė. Tačiau neilgai trukus paaiškėjo tiesa: visa tai tik puikiai surežisuota A. Voločkovos pasirodymo reklaminė akcija, skelbia žurnalas „StarHit“.

 

 

Savo socialinio tinklo „Twitter“ paskyroje A. Voločkova išpublikavo nuotrauką, kurioje ji vilki vestuvinę suknelę ir aistringai bučiuojasi su savo geru bičiuliu N. Baskovu. Po nuotrauka balerina paliko ir prierašą: „Myliu tave!!!@Nikolajus Baskovas!!“

 

 

Tačiau neilgai trukus paslaptis buvo atskleista: A. Voločkova filmuojasi šou „Dvi žvaigždės“. Vienoje scenoje ji vaidina nuotaką. Visos dekoracijos primena įėjimą į Civilinę metrikaciją. Šioje scenoje jaunikio vaidmuo atiteko Metodijui Bužoromui.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nesupratau..

Nesupratau.. portretas
..tai kur cia skandalas?

sigis

sigis portretas
kai nenušpakliuota, tai nieko blatno, bet šiaip dar visai tinkama naudoti moteriškė, bet jau pastebimai po truputį sensta, tai reikia vaizdų liaudžiai. Mūsų bochurai pasireklamavimui dar ne tokių vestuvių nuotraukų ir trumpametražinių filmukų pridaro.

laima

laima portretas
man tai visiskai dzin kas su kuo ir kada ten tuokiasi bet kaip jie tai megsta daryti tokias nesamones ,jiems aplamai tos tuoktuves tai kaip rujojantiems sunims susibego pasi.....................kino ir viens i kaire kits i desine
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių