Skaičių magija: pramanas ar lemtinga kombinacija?

Devinti metai, devintas mėnuo ir devinta diena. Ir dar šviečia pilnatis. Ar turi galios tam tikros skaičių kombinacijos ir kaip jos veikia žmogaus elgesį bei charakterį?

Numerologai tvirtina, kad skaičius 9 - tai Marso planeta, o žmonės, gimę 9 dieną, iš prigimties kovotojai. Jie tvirti, niekada nepalūžta, netgi susidūrę su pačiu nuožmiausiu pasipriešinimu. Šitokia ištvermė jiems padeda tęsti tai, kas pradėta, iki galo. Jie ambicingi, o viską matydami toli į priekį, dažniausiai pasiekia savo tikslą.

Vyraujantis jų būdo bruožas ir instinktas - vadovauti. Jie nemėgsta būti vadovaujami kitų, o laimingi tik tada, kai patys duoda nurodymus. Jie gali būti šiurkštūs savo pavaldiniams ir dažnai visiškai akli kitų jausmams. Kariuomenėje jie pelno aukščiausią rangą, netgi nebūdami itin populiarūs. Juos gerbia už gabumus ir tvirtą būdą.

Prieš dvejus metus „Kauno diena“ rašė, kad kai kurios norinčios susituokti kauniečių poros dvejus metus laukė, kad jų sutuoktuvių data būtų pažymėta 07 07 07 (2007 m. liepos 7 d.).

Tą dieną Kauno rotušėje tuokėsi šimtai porų. Jas suviliojo magiškasis septynetas, kurių šioje datoje net trys. Kai kurie, parašę sutuoktuvėms pareiškimus, šios dienos laukė kone dvejus metus.

Po metų - 2008 metų rugpjūčio 8-ąją - Kauno rotušę vėl apgulė jaunavedžių poros.

Žmonės nuo seno tiki, kad septynetas neša laimę. Pagal kinų filosofiją labai geri skaičiai tuoktis yra ne tik septynetai, bet ir devynetai. 


Šiame straipsnyje: skaičių magija

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių