Šiuolaikinės krikščioniškosios muzikos mėgėjai kviečiami į Trakus

Rugpjūčio 28 - 29 dienomis Trakų rajone esančiame Užkryžių kaime vyks šlovinimo koncertas, sukviesiantis šiuolaikinės krikščioniškosios muzikos mėgėjus.

Kaip praneša Krikščionybės žiniasklaidos tarnyba, sąskrydyje dalyvaus grupės: "Aukštyn bures", "Apaštalai", "Kelias", "Christ team", Arvydas Jofė, Aleksandras ir Mihailas Shamsudinavai su būgnų komanda bei grupė iš Latvijos "Hearts on team" ir kiti.

Poilsio bazės "Energijos deimantas" vadovas Vitalijus Volkovas siekia, kad ši poilsio bazė, įsikūrusi ant kalvos tarp dviejų ežerų Monio ir Monaičio, būtų poilsio ir atgaivos vieta amžinąsias vertybes puoselėjančioms organizacijoms, bažnyčioms, bendruomenėms ir individualiems asmenims. Pats V.Volkovas, dešimt metų pragyvenęs Jeruzalėje ir sėmęsis ten dvasinio peno, šią energiją ir dvasią nori skleisti Lietuvoje.

Be šio sąskrydžio organizavimo V.Volkovas taip pat rūpinosi Vilniaus čigonų taboro reikalais, siekė, kad bendruomenė išsivaduotų iš narkomanijos prakeiksmo. Taip pat reguliariai lankydavosi šioje bendruomenėje ir rengdavo koncertus bei pašnekesius su vietos bendruomenės atstovais, kurie siekia realių permainų.

Šiame sąskrydyje dalyvaujantys muzikantai turės galimybę pailsėti bei pasisemti įkvėpimo Šiuolaikinės krikščioniškos muzikos festivaliui "Sielos", kuris numatomas surengti šių metų rudenį Utenoje.

Atvykti ir nemokamai dalyvauti programoje gali visi norintys. Renginys prasideda rugpjūčio 28-ąją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių