Širdžių užkariautojas Martynas: nesijaučiu R. Ščiogolevaitės išduotas

Tūkstančius merginų savo balsu ir šypsena sužavėjęs dvidešimtmetis kaunietis Martynas Kavaliauskas, daug kam netikėtai iškritęs iš televizijos projekto „X faktorius“, svarsto apie tolesnę muzikinę karjerą ir neatsigina gerbėjų prašymų jas vesti.

Nežino, kodėl pralaimėjo

Lemiamą žodį, sprendžiant kuris dalyvis – Martynas ar Ugnė Valinčiūtė – praėjusį sekmadienį turėjo palikti šou, tarė visuomet jį palaikiusi teisėja Rūta Ščiogolevaitė.

„Man keista, kad ji pasakė esanti absoliučiai tikra, jog Ugnė vertesnė likti projekte. Bet tokį jos sprendimą gerbiu. Nesijaučiu išduotas. Tokia buvo teisėjų valia. Būtų buvę kur kas skaudžiau iškristi žiūrovų valia“, – portalui 1kaunodiena.lt kalbėjo kaunietis, studijuojantis mediciną.

Jis pridūrė, kad skaudžiausia, jog niekas taip ir neįvardijo jo pralaimėjimo priežasties. „Rūta man to nepasakė nei viešai, nei asmeniškai“, – pripažino vaikinas, tikintis, kad didelių galimybių laimėti projektą turi grupė „RSP“.

Su muzika atsisveikinti neketina

Nepaisant nesėkmės kaunantis „X faktoriuje“, Martynas neplanuoja apleisti muzikos, kuri miela jo širdžiai.

„Dainuodamas jaučiuosi puikiai, man tai yra malonumas. Gavau nemažai prodiuserių pasiūlymų. Bet turiu juos rimtai apgalvoti. Noriu atsipūsti nuo viso maratono ir rimtai apsvarstyti, kaip elgtis toliau”, – sakė kaunietis.

Savamokslis muzikantas neatsisakytų  dalyvauti ir „Eurovizijoje”, jeigu turėtų gerą dainą, kuria galėtų nustebinti nustebinti ne tik Lietuvą, bet ir pasaulį.

„Polinkį į muziką turėjau nuo vaikystės. Būdamas 13 metų nusipirkau gitarą. Pagrindinių akordų mokiausi iš „Youtube“, vėliau įsigijau saksofoną, lankiau pianino pamokas“, – pasakojo dvidešimtmetis.

Gyveno iš uždarbio gatvėje

Scenoje ne tik lietuviškai, angliškai, bet ir portugališkai bei ispaniškai dainavęs Martynas kalbų pramoko keliaudamas. Baigęs J. Jablonskio gimnaziją jis vienas leidosi į kelionę po Pietų Europą.

„Mėnesį keliavau po Ispaniją, Italiją, Prancūziją. Vežiausi ir gitarą. Ji ten buvo pagrindinis mano pragyvenimo šaltinis. Užsidirbdavau grodamas gatvėse. Tai buvo įspūdingiausia mano gyvenimo kelionė", – sakė vaikinas.

Martynas džiaugiasi, kad „X faktoriaus“ scenoje uždainavęs ispaniškai ir portugališkai ėmė gauti daug žinučių iš užsienio gerbėjų.

Iš moterų – pasiūlymai tuoktis

Gerbėjų dėmesiu lepinamas Martynas tvirtina, kad tai jo nevargina, nors kai kurie jų pasiūlymai būna netikėti ir keistoki.

„Esu sulaukęs iš nepažįstamų moterų pasiūlymų tuoktis. Pora tokių atvejų nutiko gatvėje. Gal tada pasiūlymai buvo ištarti juokais, bet esu gavęs ir rimtų laiškų ta tema”, – neslėpė dainininkas.

Jis mano, kad dėl to kalta žurnalistų priklijuota seksualaus širdžių ėdiko etiketė.

„Aš pats tokio įvaizdžio nesiekiau. Galėčiau ir su maišu ant galvos į sceną išeiti.  Į projektą ėjau, nes moku dainuoti, o ne dėl to, kad esu gražus, nors tai visi dažniausiai pabrėžia", – tikino vaikinas.

Jo draugė, su kuria bendrauja jau penkerius metus, į aistringas gerbėjas reaguoja be pavydo.

„Susipažinome mokykloje. Dėl jos dėmesio man teko pavargti”, – prisiminė Martynas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kirvis

Kirvis portretas
Mokinkis dainuot, paskui galesi ekrane smezuoti, jei nenusigersi...

mociute

mociute portretas
atsirado grazuolis

xaxaxaxaxaxa

xaxaxaxaxaxa portretas
Ir kuri cia "moteris" jam pasiule tuoktis? Simonko, Rudomanskyte ar Paleckis?
VISI KOMENTARAI 46

Galerijos

Daugiau straipsnių