Sinead O'Connor atšaukė gastroles, nes „negaluoja“

Sinead O'Connor savo interneto svetainėje paskelbė, kad dėl savo maniakinės depresijos atšaukia 2012 metų gastroles, ir pagrasino visiems laikams pasitraukti iš šou verslo.

„Su didžiuliu apgailestavimu turiu paskelbti, kad turiu atšaukti visas šių metų gastroles, nes labai negaluoju dėl maniakinės depresijos“, - pirmadienį parašė ji.

„Kaip jūs visi žinote, nuo gruodžio iki kovo išgyvenau labai rimtą pairimą ir mano gydytojas man patarė nevykti į gastroles, bet aš nenorėjau nieko “apvilti„, ... nes gastrolės jau buvo užsakytos, (turėjo) sutapti su albumo išleidimu. Tad labai kvailai ignoravau jo patarimą sau labai pakenkdama, bandžiau atrodyti stipresnė nei iš tiesų esu“, - rašė S.O'Connor.

Vis dėlto ji išreiškė viltį, kad pakankamai gerai jausis ir liepos mėnesį galės pasirodyti Curtiso Mayfieldo atminimo koncerte Niujorke.

S.O'Connor pavardė pirmuosiuose laikraščių puslapiuose mirgėjo šių metų pradžioje, kai ji vos dvi savaitės po jungtuvių Las Vegase išsiskyrė su vyru Barry Herridge'u. Vėliau, po viešo nervų pakrikimo priepuolio Twitter.com, kuriame ji meldė pagalbos ir prisipažino išgėrusi per daug vaistų, ji dėl depresijos atsidūrė ligoninėje.

Ši airių dainininkė ir dainų kūrėja labiausiai garsėja 10-ojo dešimtmečio pradžios hitu „Nothing Compares 2 U“.

Naujausias jos albumas „How About I Be Me (And You Be You)?“ buvo išleistas vasario mėnesį. 45 metų dainininkė sako, kad gastroles planavo dėl šio albumo.


Šiame straipsnyje: Sinead OConnorSinead O'Connor

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių