Sidonijos horoskopai kitai savaitei

Žinoma astrologė Sidonija Kulikauskienė siūlo portalo skaitytojams susipažinti, ką žada žvaigždės kitai savaitei. Ar ji bus sėkminga, o gal sunki, gal neverta pradėti nieko nauja? O gal kaip tik metas užmegzti naujas pažintis?

AVINAS

Periodo pradžioje dėl savo elgesio viešumoje galite sulaukti įvairių komentarų. Jūsų valioje, ar nustatyti prieš save aplinkinius ir įklimpti į problemas, ar sumaniai apeiti galimas kliūtis. Įmanomos įvairios provokacijos. Tačiau pasistengę galite atgaivinti seną romantišką pažintį arba draugystę. Kitą savaitę turėsite reikalų su veikėjais, užsiimančiais socialine veikla, medicina, menu. Sustiprės intuicija, itin domėsitės menu, medicina, mistika, paslaptimis. Sužinosite įdomių dalykų. Kas buvo slapta, gali iškilti į paviršių. Penktadienį pritapsite bet kokioje draugijoje, labai patiksite priešingai lyčiai.

Meilei ir nuotykiams būsite nusiteikę savaitgalį, trečiadienį, tačiau palankiausias bus penktadienis. Dirbti geriau seksis nuo ketvirtadienio.

JAUTIS

Periodo pradžioje seksis neblogai, jei kiti jums pritars ir padės. O jeigu stabdys ir trukdys, teks galvoti apie planų, santykių peržiūrėjimą. Stenkitės neaštrinti menkų konfliktų. Sutelkite dėmesį į svarbius reikalus. Jei reikia, pasimokykite, padirbėkite. Saugokitės sukčių. Kitą savaitę itin atidžiai klausykite, stebėkite, kas vyksta visuomeniniame ir politiniame gyvenime. Tikėtina, kad sulauksite bendraminčių paramos, viltingų pažadų. Palanku užsiimti organizacine veikla. Pavyks pagerinti santykius su žmonėmis, kurie jums yra ar bus reikalingi. Tačiau nerimo sukels keistos apkalbos, netikėti gandai.

Meilei neblogas pirmadienis, antradienis, trečiadienis. Šios dienos palankios ir organizaciniam, komandiniam darbui, visuomeninei veiklai.

DVYNIAI

Savaitgalį raskite laiko pasirūpinti sveikata, išvaizda. Šaunu, jei sudalyvausite informatyviame renginyje, ruošite publikaciją, dirbsite tiriamąjį darbą. Tačiau jei kur nors toli vyksite, kelyje tykos problemos. Kitą savaitę reikalai, kontaktai vyks sklandžiau, jei pasitelksite diplomatiją. Nusimato komandiruotė, seminaras, konferencija arba kompetencijos patikrinimas. Turbūt teks plušėti pasiraičius rankoves, nors darbų sau tikslingai neieškosite. Galite gauti svarbią oficialią žinią, tikėtis renginio, pasirodymo.

Periodo pabaiga žada meilės santykių pagerėjimą, reikšmingą susitikimą.

Meilei neblogas savaitgalis, šaunus - penktadienis. Protinis darbas seksis savaitgalį, administracinis, vadybinis - tris dienas nuo pirmadienio. Kitos dienos itin tiks kūrybai.

VĖŽYS

Savaitgalį galite pajusti nenugalimą norą pasiduoti įtartinai pagundai. Įmanoma seksualinė avantiūra, pasipelnymas kito žmogaus sąskaita ar kt. Galvokite apie pasekmes. Nesivelkite į aferas, saugokitės sukčių. Kitą savaitę palanku vykti į kelionę, laikyti egzaminą ar egzaminuoti, pasisakyti susirinkime, kreiptis į įtakingus asmenis, politikus, aiškintis bei atlikti juridinius ir finansinius formalumus. Nusimato įdomūs renginiai. Periodo pabaiga paskatins įtemptai darbuotis, kelti sau didesnius uždavinius, o gal rimčiau įsitraukti į politinę bei naują profesinę veiklą..

Meilei puikus metas nuo pirmadienio iki trečiadienio vakaro. Tuo metu seksis ir intelektinė veikla. Vadovaujamam darbui tinka ir ketvirtadienis, penktadienis.

LIŪTAS

Savaigalis suintensyvins partnerystės santykių dilemos sprendimą. Neprovokuokite negatyvių reakcijų, nekelkite ultimatumų. Mokėkite pastebėti patraukliausias artimų žmonių savybes. Tai gali sugrąžinti santykių darną. Kitą savaitę jums seksis gilintis į finansinius bei gilius psichologinius dalykus. Atsiras galimybių įvykdyti nelengvą įsipareigojimą arba išsirūpinti paskolą. Turbūt nusipirksite daiktą, apie kurį svajojote. Tikėtinas reikšmingas pasimatymas, pobūvis ar pasirodymas. Galbūt užkariausite naujo susižavėjimo objekto širdį.

Meilei geras trečiadienio vakaras, ketvirtadienis, penktadienis. Finansinei veiklai tinka pirmadienis, antradienis, trečiadienis, o juridinei, tarpininkavimo - likusios dienos

MERGELĖ

Periodo pradžioje daug dėmesio reikalaus vaikai,  mylimieji. Galimas pobūvis, nuotykis. Saugokitės neaiškių pagundų. Santūrumas ir atsargumas gali nuo daug ko apsaugoti. Labiau pasirūpinkite sveikata, išvaizda, higiena, gyvūnais, nes gresia infekcijos. Kitą savaitę jums labai prireiks kantrybės ir kitų žmonių pritarimo. Nusimato konkurencine kova arba perspektyvus meilės romanas, svarbi partnerystė. Kita vertus, mėgindami numalšinti materialios naudos, aistros ar meilės troškulį, galite patekti į dviprasmišką situaciją. Saugokite reputaciją.

Meilei puikus pirmadienis, antradienis, trečiadienis. Šios dienos labai tinka ir juridinei veiklai, o penktadienis - finansinei, komercinei.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį itin stenkitės išlaikyti vidinę pusiausvyrą ir darnius santykius šeimoje. Derėtų pasportuoti, saikingai pasilinksminti, tik pramogų vietose pernelyg neįsisiauskite, kad vėliau netektų liūdėti. Dėl meilės pagundų bei intrigų galite susipykti su esamu partneriu arba geru draugu. Jeigu ieškote darbo, tinkamų darbuotojų, rėmėjų arba mėginate įsijungti į kažkokį projektą, kitą savaitę įmanomas konkretus pasirinkimas, susitarimas. Palanku koreguoti įvaizdį, pradėti grožio ar sveikatos procedūrų kursą. Periodo pabaigoje nusimato pasimatymas, stimuliuojantis meilės jausmus.

Meilei santykinai geras savaitgalis ir metas nuo trečiadienio vakaro. Kūrybiniam darbui palankus visas periodas, įskaitant savaitgalį. Įvairi veikla seksis pirmadienį, antradienį.

SKORPIONAS

Savaitgalis primins apie namų ūkio rūpesčius ir sveikatos būklę. Tiktų iš pagrindų tvarkytis. Neskubėkite tikėti paskalomis apie artimus žmones. Jei įmanoma, išvenkite kontaktų su agresyviu asmeniu. Kitą savaitę prabus romantiškas polėkis, ieškosite nuotykių, noriai sportuosite, organizuosite savo ir kitų laisvalaikį. Kai ko pravartu pasimokyti iš augančios kartos. Galbūt kils azartas kautis dėl kokio nors prizo, laimėjimo ar patinkančio asmens dėmesio. Tikrai verta pabandyti. Be to, jums užteks ir atkaklumo, ir įžvalgos užbaigti tam, kas pradėta. Nevenkite mokestinių įsipareigojimų.

Meilės romantika gaubs jus pirmadienį, antradienį, trečiadienį. Tos dienos itin tinka ir kūrybiniam darbui. Pragmatiškesnė veikla seksis nuo ketvirtadienio.

ŠAULYS

Periodo pradžioje visa galva pasinersite į ne savo reikalus. Piršite savo patarimus, iš kitų reikalausite dėmesio, dėkingumo. Dėl to gali kilti nesusipratimų. Trikdžiai tikėtini kelyje, jei vyksite pas gamines, apsipirkti ar pan. Neviršykite greičio. Galite sulaukti svečių. Kažkoks pokalbis nemaloniai nuvils. Kitą savaitę noriai ir sklandžiai tvarkysite asmeninius, turtinius reikalus. Turbūt aiškiai pajusite, kad tikra laimė - savi namai, darnūs santykiai su artimaisiais. Domins komforto prekės. Tai, ką įsigysite, glostys sielą, patiks jums ir aplinkiniams. Periodo pabaiga žada pramogų. Tikėtinas romantiškas pasimatymas, šaunus renginys.

Meilės pasimatymui tiks trečiadienio vakaras, ketvirtadienis, penktadienis. Namudiniam darbui geras metas nuo pirmadienio, kūrybiniam - nuo ketvirtadienio.

OŽIARAGIS

Savaitgalį itin trokšite komforto, meilės, malonumų, gražių daiktų. Galbūt sunerimti privers naujiena, susijusi su pinigais, nuoma. Galite būti viliojami iš rankų pirkti kažkokias prekes. Tokie pirkiniai kur kas labiau žada nusivylimą nei naudą. Nepasiduokite abejotinai reklamai, neskubėkite išlaidauti. Kitą savaitę nesunkiai pavyks susitarti dėl aktualių dalykų, norimų kontaktų, informacijos ar reklamos. Galite sudaryti naudingą kontraktą, užsirašyti į kursus, sėkmingai išlaikyti egzaminą. Seksis teikti ir imti interviu, publikuoti. Nesnauskite, nevilkinkite, jei atsiras skubių reikalų, susijusių su giminaičiais, spauda, ryšiais, transportu.

Meilei šaunus pirmadienis, antradienis, dalis trečiadienio. Verslo sandoriams, reklamos veiklai, protiniam darbui labai tiks pirmadienis, antradienis, trečiadienis.

VANDENIS

Periodo pradžioje paviršiun gali iškilti senos nuodėmės, nuslėptos silpnybės ar nutylėti duomenys. Jausite stiprią vidinę sumaištį, nes turbūt reikės rinktis tarp principų ir pagundos pasinaudoti kažkieno silpnybėmis ar sujaukta situacija. Verčiau nepiktnaudžiaukite savo padėtimi, nes neišvengsite grubaus atoveiksmio.

Saugokitės slaptų priešų, vagių. Kitą savaitę tęskite pradėtus darbus, derybas, stenkitės įsisavinti trūkstamas žinias. Jei teisingai susiorientuosite situacijoje, laukia gera perspektyva, praturtėjimas. Tikriausiai įsigysite planuotus pirkinius arba puikiai pasidarbuosite prekybos, komercijos sferoje. Palanku sudaryti nuomos, tiekimo sutartis.  Meilei santykinai neblogas savaitgalis, trečiadienis ir kitos dienos. Verslo reikalams puikus pirmadienis, antradienis, trečiadienis, neblogas ir likęs periodo galiukas.

ŽUVYS

Periodo pradžioje elkitės kuo subtiliau, kitaip apsijuoksite. Aplinkiniai bus linkę manipuliuoti jūsų jausmais, patiklumu. Galite sužinoti svetimą paslaptį arba patikėti savąją. Neskubėkite tikėti apkalbomis ir gandais. Galbūt lankysite ligonį. Gresia infekcija, apsinuodijimas. Kitą savaitę nusimato vertingas patarimas ar informacija. Paanalizuokite savo nuostatas, atidžiau apžvelkite galimybes, nes kaip tik dabar likimas nori jums parodyti teisingą gyvenimo kelią. Palanku planuoti perspektyvas. Patirsite neblogų emocijų, gerai seksis meno srityje.

Meilė jus itin džiugins pirmadienį, antradienį, trečiadienį. Meninei, socialinei, psichologinei, medicininei veiklai nebloga visa savaitė nuo pirmadienio.


Šiame straipsnyje: horoskopas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių