Shakirai ir Gerard'ui Pique gimė berniukas

Kolumbijos superžvaigždė Shakira (Šakira) ir jos draugas, Ispanijos futbolo žvaigždė Gerard'as Pique (Žeraras Pikė) trečiadienį paskelbė apie savo sūnaus Milano gimimą.

35 metų dainininkės ir futbolo klubo „FC Barcelona“ 25 metų gynėjo atstovė sakė, kad berniukas gimė antradienį Barselonoje.

„Mums malonu pranešti apie Milano Pique Mebarako, Shakiros Mebarak ir Gerard'o Pique sūnaus, gimimą sausio 22 dieną 21 val. 36 min (22 val. 36 min. Lietuvos laiku), Barselonoje, Ispanijoje“, - Twitter.com džiugiomis naujienomis pasidalijo pora.

Naujagimio tėvai nurodė, kad Milanas „slavų kalbose reiškia “brangus„, “mylintis„ ir “maloningas„, senovės romėnų kalba - “siekiantis„ ir “darbštus„, o sanskrito kalba - “susivienijimas".

Pareiškime, kuris popmuzikos žvaigždės interneto svetainėje buvo paskelbtas angliškai, ispaniškai ir kataloniškai, sakoma, kad „visai kaip ir tėtis, kūdikėlis Milanas nuo gimimo tapo “FC Barcelona„ nariu“.

Pareiškime taip pat sakoma, kad Milanas svėrė maždaug 2,9 kg ir kad „abiejų, motinos ir vaiko, sveikata puiki“.

„Hips Don't Lie“ atlikėja anksčiau antradienį „Twitter“ paprašė savo gerbėjų „lydėti ją savo maldomis šią labai svarbią jos gyvenimo dieną“.

Milanas yra pirmasis poros vaikas.

Shakira apie savo nėštumą paskelbė rugsėjo mėnesį, atšaukusi pasirodymą Las Vegase.

Praėjusią savaitę pora prašė gerbėjų per internete surengtą dovanėlių jos kūdikiui vakarą paaukoti tokių daiktų, kaip tinkleliai nuo uodų ir vakcinos, kurie bus skirti stokojantiems vaikams. Shakira yra UNICEF geros valios ambasadorė.

Shakira ir G.Pique susipažino, kai dainininkė filmavo vaizdo klipą „Waka Waka (This Time for Africa)“ Pietų Afrikos Respublikoje (PAR) vykusiam pasaulio čempionatui. Savo santykių jie neslėpė nuo 2011 metų kovo, o rugsėjo mėnesį „Facebook“ paskelbė, kad Shakira laukiasi.

Po to pareiškimo „Tortura“ dainininkė džiugiai kalbėjo apie savo nėštumą, dalijosi didėjančio pilvuko nuotraukomis. „Galėčiau taip gyventi dar devynis mėnesius“, - parašė ji prie savo ir G.Pique nuotraukos.

Shakira susitikinėti su G.Pique pradėjo netrukus po to, kai po vienuolikos metų draugystės išsiskyrė su Antonio de la Rua (Antonijumi de la Rua).

Kolumbijos prezidentas Juanas Manuelis Santosas (Chuanas Manuelis Santosas) per „Twitter“ nusiuntė porai sveikinimus „Kolumbijos ir savo šeimos vardu“.

Praėjusį mėnesį G.Pique suerzino kone viso pasaulio žiniasklaidą, kai paskelbė, kad jo draugė pagimdė sūnų, o paskui pareiškė, kad tai buvo pokštas.

„Mūsų sūnus jau gimė! Mes labai laimingi! Ačiū visiems už jūsų žinutes!“, - 4,7 mln. savo „sekėjų“ ispaniškai tada parašė „FC Barcelona“ žaidėjas.

Tačiau žinutė pasirodė „Nekaltųjų dieną“, - kai ispanai apgaudinėja vieni kitus, panašiai kaip per Melagių dieną. Be to, keista buvo tai, kad džiugių „naujienų“ nepatvirtino pati Shakira.

Vėliau G.Pique, kaip atrodo, leido gerbėjams suprasti, kad tai buvo pokštas - antra jo žinutė skambėjo taip: „Jis jau turi vardą! Jis vadinasi Nekaltuoju! Laimingos Nekaltųjų dienos visiems!“

Britų laikraštis „Daily Mirror“ savo interneto svetainės paskalų skyrelyje parašė: „Šiandien dėl Gerard'o Pique nesame labai laimingi“.

Laikraštis nurodė, kad pirmoji futbolininko žinutė iš pradžių „labai sujaudino“, bet skaitytojams patarė: „Neapsidžiaukit taip, kaip mes. Manoma, kad visa tai - didelis pokštas“.

Ispanijos vienas pagrindinių laikraščių „El Pais“ taip pat nebuvo sužavėtas ir išspausdino antraštę: „Shakira ir Pique yra tėvai ... prasčiausio metų pokšto“.


Šiame straipsnyje: ShakiraGerard'as Pique

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių