Serialo apie Kauną „Moterų alėja“ premjera - antradienį

Naujo lietuviško serialo premjera - neeilinis įvykis Lietuvos televizijų pasaulyje. LNK eteryje pasibaigus ilgiausiam Lietuvos istorijoje serialui „Nekviesta meilė“ šį antradienį lietuviškų serialų gerbėjai išvys pirmąją „Moterų alėjos“ seriją.

Filmo kūrėjai žada, kad serialas nuo pat pradžių įtrauks į kupiną aistrų, meilės ir intrigų pramogų pasaulio užkulisių gyvenimą. „Moterų alėjos“ veiksmas prasideda, kai pažadėjęs pagrindinį vaidmenį TV reklamoje savo meilužei Kristinai, prodiuseris Mikas Katulis (akt. Dainius Svobonas) staiga persigalvoja ir dėl tik jam vienam suprantamų priežasčių atiduoda jį turtuolio verslininko dukrai (akt. Asta Steponavičiūtė). Kyla skandalas, kuris Mikui nieko gero nežada.

Lyg tyčia į bėdas įsivelia ir jo paauglė dukra Monika (Gabrielė Martirosianaitė). Dėl to Mikui teks išklausyti piktą buvusios žmonos Jolantos (akt. Daiva Rudokaitė) tiradą apie tai kaip jis nesugeba prižiūrėti dukters, o jo paties motina Sofija (akt. Olita Dautartaitė) nepagailės aštresnės replikos.

Išmestas meilužės iš namų, primuštas dukters draugų, iškoneveiktas buvusios žmonos ir pašieptas mamos - visa tai Mikas patirs per vieną dieną. Ir tai tik viena iš daugelio jo gyvenimo dienų. Beje, ši - jam dar visai laiminga...

Mikas Katulis - puikus režisierius, prodiuseris ir viešųjų ryšių specialistas. Darbas jo rankose tirpsta, o gyvenime jam sekasi viskas, išskyrus santykius su moterimis. O jų seriale netrūksta. Žinoma, juk tai - „Moterų alėja“.

Vaidina - Dainius Svobonas, Lina Kaladytė, Tomas Erbrėderis, Daiva Rudokaitė, Egidijus Stancikas, Olita Dautartaitė, Kristina Tunaitytė, Gabrielė Martirosianaitė ir kiti.

„Moterų alėja“ - jau šį antradienį 19.40 per LNK.


Šiame straipsnyje: Moterų alėja

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių