Seriale „Moterys meluoja geriau“ - dar viena gražuolė

Trečiajame „Moterys meluoja geriau“ sezone su TV3 žiūrovais atsisveikins vieną pagrindinių vaidmenų kūrusi ir aktorės mokslams atsidavusi „Mis Lietuva“ Jurgita Jurkutė. Jos personažui kūrybinė grupė pamainos neieško, tačiau naujausiame populiaraus daugiaserijinio filmo istorijoje atsiras daug naujų veidų, kurie kartu atneš ir naujų intrigų.

„TV3 žiūrovai atsisveikins su Jolantos personažu, tačiau susipažins su nauja aktore - Goda Andriūnaite. Dinos vaidmenį atliksianti mergina turės ryšį su užsieniu, o tiksliau Londonu, kur bus išsiųsta tėvo Gusto mokytis.

Goda, kaip ir jos vaidinamas personažas, pati mokėsi Londono universitete, o šiuo metu mėgaujasi kūrybinėmis atostogomis. Nors ji nėra profesionali aktorė, serialo režisieriai - Balys Latėnas ir Sigitas Račkys  įsitikinę, kad nauja „Moterys meluoja geriau“ komandos narė tam turi visus duomenis - išvaizdą, organiką, šiltumą ir velniškai gražią šypseną“, - sako populiaraus TV3 serialo „Moterys meluoja geriau“ vykdantysis prodiuseris Rimvydas Martinaitis.

„Man labai patinka nauja patirtis - vaidinimas seriale, jo kūryba. Susidraugavau su visa komanda ir tikiuosi, kad lygiai taip žiūrovai susidraugaus ir su mano atliekamu personažu. Nors nesu diplomuota aktorė, po šio debiuto degu noru Muzikos akademijoje studijuoti aktorinį meną“, - sako netrukus TV3 žiūrovams savo šyspeną dalinsianti G. Andriūnaitė.

Nauji aktoriai naujausiame „Moterys meluoja geriau“ sezone - jau greitai per TV3!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių