Sekspertė M.Bartašiūnaitė: dėl susikurto įvaizdžio nesigailiu

Mažiausiai žiūrovų palaikymo projekte „Kviečiu šokti“ sulaukusi sekspertė Milda Bartašiūnaitė teigia dėl savo susikurto įvaizdžio nesigailinti.

„Man tik labai apmaudu dėl savo partnerio. Andrius man sako – „Tu tik patylėk“. Žino, kad negaliu patylėti, tai prašo neimti mikrofono į rankas“, - prisipažįsta „Kviečiu šokti“ dalyvė M.Bartašiūnaitė.

Su savo partneriu Andriumi Jaracku šį šeštadienį sulaukė mažiausiai žiūrovų balsų.

Tačiau Milda sušoko gerai, ir tai rodo komisijos skirti balai. Už tango Milda ir Andrius gavo net tris dešimtukus ir komisijos buvo išgirta už plastiką ir sudėtingą choreografiją.

Skandalingais pareikšimais pagarsėjusi moteris, nevengianti atvirai rodyti savo kūno ir kalbėti kontraversiškomis temomis, atsidūrė savo įvaizdžio spąstuose.

„Tikrai nesigailiu dėl susikurto įvaizdžio. Kas būtų mane paėmę į tokį projektą, jeigu būčiau tiesiog Milda, „no name“? Tarkim, būčiau ne vadinamoji sekspertė, o labai kultūringa burokų augintoja?“, - juokiasi Milda. Ir čia pat surimtėja. „Tikiuosi, kad žmonės vertins šokį, o ne dirbtinai sukurtą įvaizdį“.

„Mano bėda ta, kad aš visada turiu ką pasakyti“, - dėl prastų rezultatų šokių projekte „Kviečiu šokti“ nesusimena moteris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių