Seimo narė A.Bilotaitė: pasigendu žmonių, turinčių savo poziciją

Grįžti į straipsnį

Angliukai Rusena

Angliukai Rusena portretas
Aš į rinkimus eisiu pasiimt lapelį, Nemesiu jo į urną, įsidėsiu į kišenę. Kai atšaukti ateis laikas seimo narį, Milijoną biuletenių padėsime ant VRK stalo

as

as portretas
da sterva nevaidin savia toke protinga zurke.

Klausimas

Klausimas portretas
Kažin kuo skiriasi tarnystė žmonėms nuo tarnystės ševronams?

emigrantas

emigrantas portretas
Mes emigrantai isvyke saziningai uzsidirbti sotesni duonos kasni turime savo tvirta pozicija visais klausimais .

dr. Jonas Ramanauskas

    dr. Jonas Ramanauskas  portretas
"Seimo narė A.Bilotaitė: pasigendu žmonių, turinčių savo poziciją" Teko skaityti A.Bilotaites keleta straipsneliu, tikrai pasigedau, kad ji turetu savo pozicija! Berods klusniai sukineja graze galvele ten kur net nestiprus vejelis papucia! UŽ TAI, KAD NEDISKUTUOTI Garliavos klausimo balsavo: Adomėnas Mantas, Aleknaitė Abramikienė Vilija, Andriukaitis Vytenis Povilas, Anušauskas Arvydas, Auštrevičius Petras, Ažubalis Audronius, Babilius Vincas, Bekintienė Danutė, Bilotaitė Agnė, ................. Taigi kur pedofilinis vejelis papute, ten A.Bilotaite ir pasuke savo galvele..... t.y. balsavo taip, kaip reikia pedofiliniams iskrypeliams..... Ko gero puikiai supranta, kas politikoje muzika uzsako!!!!!

fgh

fgh portretas
Viskas gerai čia parašyta. Tik nei vienas iš seimo narių, nuėję ten , nedirba Lietuvai.

Mergele

Mergele portretas
galiausiai dauguma suprato,kad Wilno lenku,memelandas vokieciu,zydus issaude lietuviu atmatos,vagystes,melas ir zmoniu ibaudziavinimas tesiasi.kazkoks menku mesaedziu ir puslaukiniu versiu krastas,kuris skyla,skesta,byra,bet meluoja ir vagio.Paziurek pana i bankus,i algeles,pencijas ir sildymo kainas .Kam toks Benjamino KORDUSO dvarelis bereikalingas.geriau jau zydas,vokiketis ar cigonas i valdzia tai bent lietuviui ne geda butu islikti...K

klp

klp portretas
patekimas į olimpą iš sąrašų tai dar nėra demokratijos išraiška ,reiketų remtis tiesioginiu balsavimu ,ir tada Seimo struktūra ženkliai pasikeistų ,liktų tik tie kuriuos rinkejai išrinks ir pasitikes ,o be to jau kiekviename mieste ir kaime reikia mažinti tų iš mokesčių mokėtųjų išlaikomų seimūnų skaičių,Klaipedoje gyventojų sumažejo apie 40 tūkstančių atatinkami ir seimo narių skaičius procentaliai turi mažeti ,gal pradeti reiketų reformas pirmiausiai nuo to.

klausimas

klausimas portretas
Man iki šiol dar neaišku , o kokia gi tos konsrvatorių ''mergelės'' pozicija ?

www

www portretas
nereikia pasaku dar siais laikais ir su tokiais zmonemis sakyk tiesiai kad ikritai i aki kazkuriam seimo nariui arba koks /gimine/ pasiule nes neesi kvaila o beto patraukli ir to pilnai uzteko seimo aplinkos pagrazinimui o kas liecia politika tai taves neklaus o padarys kaip jiems geriau ar netaip?

neįtikinama

neįtikinama portretas
Taip saldu, taip gražu, kad tiek "dirbo"...

Rimas

Rimas portretas
Gaudo visokius agurkinius, tulpinius, bet kad stambiausia zuvis juk seime...

Bilas

Bilas portretas
o kokia tavo poza prieš Anušauską?

Politologas

Politologas portretas
Nebūtų Puteikis užleidęs partijos sąraše. Vaikščiotum prie jūros, gal ir vyrą surastum.

vai

vai portretas
Savimi labai patenkinta asaba,bet kad būtų atlikusi gerų darbų Klaipėdai negirdėjau.O patekimas į seimą pagal partijos sąrašą,tai koks čia nuopelnas?

Rim

Rim portretas
Bilotaite reik mest is seimo lauk, nes ji irgi nedirba LT zmoniu labui

Galerijos

Daugiau straipsnių