Scarlett Johansson gavo Holivudo šlovės žvaigždę

Scarlett Johansson trečiadienį gavo 2 470-ąją žvaigždę Holivudo šlovės alėjoje ir sakė, jog tai įrodo, kad ji turbūt „pasiekė viršūnę“.

Juodąją našlę naujoje, penktadienį pradedamoje demonstruoti superherojų juostoje „Keršytojai“ (The Avengers) suvaidinusi 27 metų aktorė į ceremoniją atėjo drauge su kolega iš šio filmo Jeremy Renneriu, motina, senele ir seserimi.

"Kai man pasakė, kad gaunu šią žvaigždę, pamaniau sau: „Žmogau, tikrai pasiekiau viršūnę“, - sakė S.Johansson, kuri vilkėjo prigludusį juodos ir baltos spalvų ansamblį su akyse mirgančiais geometriniais raštais.

„Žinot, nesvarbu, kas nutiks vėliau, - aš jau palikau savo žymę, liksiu čia, o ištisos būsimos mano šeimos kartos visada galės aplankyti mane tiesiog čia, visada. Kokia ... jaudinanti dovana“, - pridūrė ji.

Aktorė dėkojo likimui sulaukusi tokio įamžinimo ir gerbėjams bei draugams prisipažino, kad niekada nedrįsdavo nė pasvajoti apie tokią garbę.

„Ši industrija, kurioje praktiškai užaugau, man buvo taip nepaprastai maloni. Nėra nė dienos, kad nuėjusi į aikštelę nepadėkočiau savo laimingai žvaigždei už tai, kad paprasčiausiai esu dirbanti aktorė“, - sakė ji.

Niujorkietė S.Johansson, kuri vaidino tokiuose filmuose kaip „Arklių užkalbėtojas“ (The Horse Whisperer), „Mergina su perlo auskaru“ (Girl with a Pearl Earring) ir „Pasiklydę vertime“ (Lost in Translation), Juodąją našlę pirmą kartą įkūnijo 2010-ųjų juostoje "Geležinis žmogus 2 (Iron Man 2), kuriame taip pat filmavosi Robertas Downey jaunesnysis.

J.Renneris per ceremoniją sakė: „Scarlett sukurta kaip klasikinė Holivudo kino žvaigždė. Tačiau ... iš tikrųjų jos kerintį žavesį nusako jos dalykiškas požiūris, jos aštrus protas ir save pašiepiantis humoro jausmas“.

„Dirbti su ja buvo nuostab ...iai baisu“, - pajuokavo jis.

„Šešis mėnesius ji kasdien nuolat mane mėtė, mušė mane, laipiojo ant manęs ir mano orumu bei savigarba šluostė grindis - ir visa tai (darė) su šypsena veide, - sakė aktorius. - Tačiau jos emocinis intelektas ir atsidavimas tiesai paskatino mane būti geresniu aktoriumi ir, kaip draugą, padarė mane geresniu žmogumi“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
Labai simpatiska, grazi, miela..
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių