„Saulėlydžio“ sagos žvaigždė pavargo nuo paauglio vampyro įvaizdžio

„Saulėlydžio“ sagos žvaigždė Xavieras Samuelis džiaugiasi pagaliau nusivalęs vampyro grimą ir pirmą kartą per savo karjerą vaidinsiantis suaugusį vyrą, o ne paauglį.

Nors aktoriui jau 28 metai, jis pasakoja, kad iki šiol režisieriai jį kviesdavo vaidinti tik paauglius. Jaunatviškų bruožų X. Samuelis komedijoje „Bernvakaris Australijoje“ jis pagaliau įkūnys suaugusį vyrą.

„Iki šiol man visada siūlydavo tik jaunuolių, netgi paauglių vaidmenis. Todėl sulaukęs pasiūlymo vaidinti vestuvėms besiruošiantį vyrą iš pradžių netgi pats suabejojau, ar nebūsiu per jaunas tokiam vaidmeniui. Taip įpratau vaidinti paauglius, – juokiasi X. Samuelis. – Tai bus pirmasis mano filmas, kuriame vaidinsiu subrendusį vyrą.“  

Filme „Bernvakaris Australijoje“ X. Samuelis vaidina britą Davidą, kurio trumpos atostogos Australijoje baigiasi meile iš pirmo žvilgsnio ir netikėtomis vestuvėmis. Pabroliais vestuvėse jis pakviečia tapti tris geriausius savo draugus.

Pašėlę draugeliai iš kantrybės galėtų išvesti bet ką, o jaunosios tėvai ir taip nespinduliuoja laime dėl netikėto dukros sprendimo atiduoti savo ranką vyrukui iš tolimosios Anglijos. Beprotiškų nuotykių kupinas pasiruošimas vestuvėms taps tikrų išbandymu šviežiai jaunųjų meilei, o tradicinei vestuvių priesaikos frazei „ir laimėje, ir nelaimėje“ suteiks visai naują prasmę.

Iki ašarų juokingoje komedijoje – ne tik ryškiausi britų ir australų kino aktoriai bei komikai (pavyzdžiui, filmuose apie vestuves jau pasikaustęs Krisas Marshallas („Lengvabūdė marti“, „Mirtis per laidotuves“, „Venecijos pirklys, „Tegyvuoja meilė“), jaunikio kailyje – iš populiariosios „Saulėlydžio“ sagos pažįstamas Xavieras Samuelis, bet ir tikrų tikriausias avinas Ramzis, kaip ir visi kiti filmo aktoriai, įveikęs griežtą atranką!

Komedijos „Bernvakaris Australijoje“ premjera Lietuvos kino teatruose jau  birželio 1 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių