„Saulėlydžio" mėgėjams - naujas TV6 serialas „Kraujo ryšiai”

Nuo šio penktadienio naujas TV6 serialas „Kraujo ryšiai” savaitgalio vakarais pasakos ypatingą vampyro Henrio Fitztrojaus istoriją.

Kartu su buvusia policininke Vike Nelson jis imasi narplioti detektyvines bylas. Jo ypatinga patirtis, sukaupta per 480 metų, stebina kolegę. Tačiau jos artimi žmonės netiki detektyvės pastebėjimais ir bando Vikę suklaidinti sakydami, kad ji ne tik praranda regėjima, dėl kurio teko palikti policininkės darbą, bet ir galvą baigia pamesti.

Naujas kanadiečių serialas „Kraujo ryšiai” yra sukurtas pagal šalies žymios fantastikos kūrinių rašytojos Tanya Huff „kruvinų” knygų ciklą.  Ilgojo TV6 savaitgalio vakarais nuo 22.00 val. prasidėsiančiame seriale netrūks romantiškų jausmų, painių mistiškų istorijų ir kvapą gniaužiančio veiksmo. Pagrindinį vaidmenį jame atlieka puikiai pažįstama aktorė, kilusi iš Kanados, Christina Cox. Jos vaidybą kino mėgėjai galėjo matyti tokiuose filmuose kaip „Rydiko kronikos“ su Vinu Dieseliu, serialuose „Daktaras  Hausas“, „Skaičiai“, „Deksteris“ ir „CSI kriminalistai“.

Christinos partnerį naujame TV6 seriale „Kraujo ryšiai“ vaidina taip pat kanadiečių jaunoji žvaigždė Kyle Schmidas. Neseniai 25 metų jubiliejų atšventęs aktorius pasirodė serialuose „CSI Majamis“, „Gražūs žmonės“. Taip pat kaip ir jo kolegei, jam teko vaidinti su žaviuoju V. Dieseliu. Komedijoje  „Auklė“ jis atliko nedidelį Skoto vaidmenį.

Jau pirmoje serialo „Kraujo ryšiai“ dalyje buvusiai policininkei, dabar bylas nagrinėjančiai detektyvei Vikei Nelson, teks pirmoji užduotis - nužudymą susieti su negailestingo padaro vampyro darbu. Ar pavyks detektyvei ištirti bylą ir koks didžiausias netikėtumas jos laukia, TV6 žiūrovai sužinos jau nuo šio penktadienio 22.00 val. pradėję sekti serialo „Kraujo ryšiai“ istorijas.

Mistinės dramos ir detektyvinių paslapčių kupinos istorijos „Kraujo ryšiuose“ - penktadieniais-sekmadieniais 22 val. per TV6.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių