Sasha Son(g): nebus jokių skrybėlių numetimų

Sasha Son(g) nedrįsta prognozuoti, kaip jam pasiseks „Eurovizijos“ pusfinalyje, tačiau žada padaryti viską, kad daina nuskambėtų kuo geriau.

„Kas lems mano sėkmę šį vakarą, aš nežinau. Šito reikėtų Dievo paklausti. Aš viską darysiu iš visos sielos, o kaip įvertins žmonės – nežinau, laikas parodys“, – lrt.lt teigė atlikėjas.

Sasha Son(g) prisipažino, kad dainuojant scenoje jį ypač padrąsina aplodismentai.
 
„Iš tikrųjų labai smagu, kad žmonės palaikė. Iš tikrųjų nesitikėjau netgi tokio palaikymo. Kada aš pradėjau dainuoti rusiškai, visa salė ėmė ploti. Man, stovinčiam ant scenos, labai maloniai nuotaiką pakėlė, netgi davė energijos padainuoti tą paskutinį priedainį, geriau už viską“, – apie įspūdžiais po trečiadienį pas Rusijos atstovę vykusio vakarėlio dalinosi Sasha Son(g).

Atlikėjas taip pat pasidžiaugė, kad per minėtą vakarėlį turėjo galimybę pabendrauti ir nusifotografuoti su Anglijos atstove, keletu „Muzikos fabriko“ dalyvių.

„Su manimi pasisveikino Ukrainos atstovė, ji šiaip Rusijoje neblogai žinoma. Tikrai labai šiltai priėmė“, – įspūdžiais dalinosi atlikėjas.

Sasha Son(g) prasitarė, kad po trečiadienio repeticijų buvo nuspręsta nedaryti anksčiau planuotų pakeitimų pasirodyme.

„Mes nusprendėme nedaryti jokių skrybėlių numetimų ir taip toliau. Galvojame, kad to iš tikrųjų nereikia. Tegul daina kalba už save. Vis dėlto tai juk yra mano stilius“, – pasakojo dainininkas.

Paklaustas, kaip jaučiasi prieš ketvirtadienio pasirodymą, Sasha Son(g) patikino, kad yra gana ramus ir tikisi, jog viskas bus gerai.

„Šiandien tokia diena, kurios labai ilgai laukiau“, – atviravo atlikėjas.


Šiame straipsnyje: EurovizijaSasha Sonsasha son(g)

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių