Šapras savo herojui paskolino „šinšilo“ balsą

“Dėmesio, žmonės! Kalba kapitonas Angusas... Mak-ka...Ne-katinas! Priekyje plaukia banginis. Plaukia ir švilpauja sau po nosim. Jei norit paklausyt, eikit į laivo priekį. Eikit žiūrėti banginio. Man čia, taip sakant, reikalingas laisvas plotas...“, - iš televizijos ekranų gerai pažįstamu „šinšilo“ balsu nuotaikingoje komedijoje „Katės ir šunys: kačių kerštas“ laivu plaukiančius poilsiautojus ragina savų kėslų turintis vienas dvynių žudikų, katinas Angusas.

Tiksliau – juokingai jį įgarsinantis Lietuvos kino ir teatro aktorius, TV laidų vedėjas, humoristas Vytautas Šapranauskas.

Atostogaujantis pagautas žinomas aktorius iš pradžių kiek kuklinosi tvirtindamas, kad šypseną spaudžiantis jo vaidmuo filme tik epizodinis, tačiau vis tiek sutiko atsakyti į keletą klausimų.

- Kaip reagavote į pasiūlymą įgarsinti vieną iš brolių dvynių MakDugalų, geriausių Škotijos samdomų žudikų filme „Katės ir šunys: kačių kerštas“?

- Blaiviai. Man pasiūlė, aš sutikau. Beje, įgarsinti blogietį herojų įdomiau, negu gerietį.

- Kuo jus sužavėjo jūsų įgarsinamas herojus – katinas Angusas?

- Tiesa pasakius, kad nelabai spėjau susižavėti ar nusivilti. Darbą atlikome labai greitai – savo herojų įgarsinau per valandą.

- Koks jausmas vienam studijoje įgarsinti herojų be jokio bendravimo su kitais herojais?

- Atrodo, tarsi kalbiesi su siena. Nors iš tiesų kalbiesi su kitais filmo herojais, tik ne žmonėmis, o šunimis.

- O pats esate gyvūnų mylėtojas?

- Labai. Tačiau šiuo metu neturiu jokio gyvūno. Tiesiog nebūtų sąlygų jo laikyti, nes manęs nuolat nėra namuose. Metus laiko esu turėjęs katiną, tačiau ir jį galiausiai teko atiduoti draugams.

- Kokių nuotykių jums yra iškrėtęs jūsų augintinis?

- Oi, kokių tik nebuvo iškrėtęs. Visos gėlės būdavo išvartytos – kaip kerštas už tai, kad manęs nėra namuose - , visos kepurės nuo sienos nurinktos.

- Kam rekomenduotumėte pasižiūrėti filmą „Katės ir šunys: kačių kerštas“?

- Kol kas jo dar pats nemačiau. Tačiau kiek žinau ir sprendžiant iš to, ką įgarsinau – tai filmas visai šeimai.


Šiame straipsnyje: Vytautas Šapranauskasfilmas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių