Santuokos išvakarėse – konsultacija apie lytinį gyvenimą

Lytinio švietimo stoka gali sukelti daug problemų sutuoktinių gyvenime, todėl prieš sumainant žiedus verta pasikonsultuoti su specialistais. Tokią neįprastą paslaugą siūlo lytinės sveikatos priežiūros klinika „Asmeda“, kviečianti jaunus žmones prieš susituokiant praleisti vakarą su klinikos specialistais.

„Tokia idėja gimė ieškant netradicinių būdų papasakoti jauniems žmonėms, kad turėdami šiek tiek žinių ir daugiau rūpindamiesi savo lytinio gyvenimo kokybe jie jausis ir sveikesni, ir gerokai laimingesni. Sunkmetis tokiai paslaugai pasirodė tinkamesnis metas nei bet kada, nes būtent dabar žmonės pradėjo kritiškai vertinti, kam išleidžia pinigus ir juos mieliau leidžia prasmingai bei apgalvotai“, - sakė „Asmeda“ direktorė Lidija Puzinienė.

Anot jos, po konsultacijų su klinikos seksologu ir ilgametę ginekologo patirtį turinčiu Mamertu Kukčikaičiu jaunuoliai tikino, kad visi gavo reikalingų žinių ir prisipažino, kad daugelio niuansų iki šiol nebuvo girdėję ar atkreipę į juos dėmesį.

„25-32 metų amžiaus jauni vyrai domėjosi ne tik sveikatos klausimais, bet teiravosi ir patarimų, kaip lytinį gyvenimą ilgiau išlaikyti pilnavertišką - kaip elgtis gimus kūdikiui, į ką atkreipti dėmesį porai, kad seksualinis gyvenimas nė vienam netaptų našta“, - sakė konsultacijas teikiantis gydytojas M.Kukčikaitis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių