Sacha Baronas Cohenas Kanuose pasirodė su kupranugariu

Britų komikas Sacha Baronas Cohenas trečiadienį Kanuose sukėlė nedidelę sumaištį - jo „antrasis aš“ generolas Aladinas, komedijos „Diktatorius“ (The Dictator) žvaigždė, su savo kupranugariu Osama ir apsauga surengė rytinį pasivaikščiojimą Prancūzijos Rivjeros miesto, kuriame prasideda tarptautinis kino festivalis, garsiuoju paplūdimiu.

Jį saugančioms trumpais sijonais seginčioms „amazonėms“ generolas nurodė atsukti savo ginklus į spaudos centrą, įsikūrusį šalia prabangaus viešbučio „Carlton“, tuo tarpu pats diktatorius su kupriumi patraukė į netoliese esančią kavinę.

Ekscentriškąjį aktorių atlydėjęs pulkas žurnalistų sukėlė tikrą spūstį prabangiojoje promenadoje, kol išgalvotas Artimųjų Rytų diktatorius dalinosi savo mintimis apie naująjį Prancūzijos prezidentą Francois Hollande'ą ir neramumus Sirijoje.

„Olandietis? Taip, aš parėmiau jo rinkimų kampaniją. Daviau jam 500 tūkst. eurų“, - pašmaikštavo aktorius.

Tačiau atsakydamas į žurnalistų klausimą, ar ne jis pasiuntė žaibą į F.Hollande'o lėktuvą antradienį, kai šis skrido į Berlyną, diktatorius patikino prie to neprisidėjęs.

„Ar buvo žaibas? Tai ne mano darbas“. - atkirto generolas, pasijodinėjimui pasirinkęs spalvingą žokėjaus kostiumą ir botagą.

Prisėdęs prie staliuko kavinės terasoje „generolas“ užsisakė du puodelius kavos - vieną jų kupranugariui, kuris šio gėrimo atsisakė. Po to porelė patraukė į „Ralph Lauren“ parduotuvę, iš kurios aktorius išėjo nešinas oranžiniu šaliku, kuriuo apvyniojo savo gyvulio kaklą.

„Ali G“, „Borato“ (Borat) ir „Bruno“ žvaigždė, kuri per praėjusią „Oskarų“ įteikimo ceremoniją pasipuošė karinėmis regalijomis ir barstė velionio Šiaurės Korėjos lyderio Kim Jong-Ilo „pelenus“, jau surengė savo naujojo filmo premjerą ir į Kanus atvyko tiesiog kelti sumaišties per trečiadienį prasidedantį 65-ąjį kasmetinį kino festivalį.

Tačiau fesivalio rengėjams tokie S.B.Coheno pokštai nėra naujiena. 2006-aisiais jis, reklamuodamas „Boratą“, Kanuose pasirodė su garsiuoju „mankiniu“ - ekscentrišku šviesiai žaliu maudymosi kostiumu su petnešomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių