S. Prūsaitis pristato naują dainą ir savo naująjį alter ego

Saulius Prūsaitis tik pabaigęs savo misiją televizijos projekte „X Faktorius“ juda pirmyn ir išleidžia naują dainą „No More Drama“ iš solinio albumo. Tuo pačiu jis pristato ir savo naująjį projektą – Face White.

„Tai jau turbūt tikrai paskutinis kartas, kai kažkaip pasivadinu. Saulius Prūsaitis esu ir taip. Noriu, kad mano muziką lydėtų mažiau apčiuopiamas personažas“, – šypsodamasis apie vardo pokyčius pasakoja muzikantas.

Naujoji daina be pretenzijos būti madingam

Nauja Face White daina vadinasi „No More Drama“. Atlikėjas pasakoja, kad praėjo net penkeri metai nuo to laiko, kai užgimė pirmasis šios dainos posmas.

„Tas kelias eilutes nešiojausi metai iš metų ir vis nerasdavau prie ko jų prilipdyti. Prieš porą mėnesių likusi dainos dalis tiesiog pati pasirašė – aš net cypt pradėjau iš laimės, kad pagaliau radau tai, ko taip ilgai ieškojau“, – sako jis.

„Noriu, kad mano kūryba nesisietų su pretenzija būti šauniam ar ultramadingam“, – toliau pasakoja Saulius. Paprasta, aišku, lengva – štai ko siekia Face White.

Žinomas prodiuseris ir vaizdo klipai planai

Šios dainos prodiuseriu tapo kitas žinomas muzikos kūrėjas – Leonas Somovas: „Iki to Leono gerai nepažinojau, tačiau kažkaip jaučiau, kad reikia paskambinti būtent jam“, – sako S. Prūsaitis-Face White.

Jiedu kartu su Leonu nusprendė, kad šio kūrinio iki galo tobulinti nereikia ir kad tokia daina net neturi skambėti idealiai.

„Tai lyg įrašas iš gyvo garso koncerto, nenulaižytas ir tikras“, – savo naująjį darbą apibūdina dainininkas.

Saulius išdavė, kad jau šią savaitę šiam Face White kūriniui bus filmuojamas ir vaizdo klipas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

labai

labai portretas
patiko.puiki daina.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių