Rūta Ščiogolevaitė sukurta pasaulinio lygio projektams?

Šį savaitgalį Vilniuje vykusiuose „X Faktoriaus“ teisėjų atrankų filmavimuose netrūko tikrų „holivudinių“ vaizdelių.

Atrodo, kad vienintelė „X Faktoriuje“ teisėjaujanti dama Rūta Ščiogolevaitė smarkiai įsijautė į grandiozinio TV3 televizijos projekto teisėjos vaidmenį.

Žavioji muzikos profesionalė atrankose ne tik demonstravo figūrą išryškinančias sukneles, bet ir tapo pačia charizmatiškiausia teisėja.

Rūta drąsiai įsijautė į teisėjos vaidmenį ir į Vilniuje esančią areną susirinkusiems „X Faktoriaus“ žiūrovams pademonstravo neįkainojamą šou: pati basa šepečiu valė sceną, nekaltai flirtavo su publiką užvedančiu vedėju, dėmesingai klausė muzikinių pasirodymų ir atvirai reiškė emocijas.

„Jei klausiate manęs, ar esu impulsyvi ir žaisminga, tai tikriausiai mano elgesys scenoje viską paaiškina. Kokia esu, tokia esu, ir kitų žvaigždžių nekopijuoju. Emocionalumas, tikrumas, nesurepetuotos emocijos – tai yra tikra. Šalia pasitenkinimo ir begalinio džiaugsmo, kad dalyvauju šiame grandioziniame projekte, turiu jausti atsakomybę už kiekvieną komentarą“, – kalba R. Ščiogolevaitė ir patikina išliksianti „X Faktoriaus“ atrankose Klaipėdoje ir Šiauliuose tokia pat žemiška žvaigžde.

Antrąją „X Faktoriaus“ atrankų dieną Vilniuje į teisėjų užduotą klausimą „Kokią dainą dainuosite?“ vienai dalyvei atsakius, kad ji atliks Whitney Houston dainą „I Have Nothing“, R. Ščiogolevaitė nepasikuklino ir rėžė: „Oho, šitos net aš nepadainuoju!“

„Aš ją irgi išėmiau iš savo repertuaro“, – lyg ir švelninti padėtį bandė kitas „X Faktoriaus“ teisėjas grupės „Happyendless“ lyderis Saulius Prūsaitis.

Merginai atlikus dainą, publika ėmė skanduoti „Rūta, Rūta, Rūta!“ Visi kvietė dainininkę parodyti savo profesionalumą ir Rūta nebūtų Rūta, jei nebūtų ryžtingai atsistojusi, išėjusi į sceną ir atlikusi dainą kartu su jaunąja dalyve. Dėl įspūdingo merginų dueto publika tapo tiesiog nebesuvaldoma, teisėjai merginai skyrė keturis „taip“.

Dieną anksčiau atrankose R. Ščiogolevaitė išdrįso pasimatuoti jai patikusius vienos dalyvės aukštakulnius. Žavioji teisėja savo dailias kojas tiesiog užsikėlė ant teisėjų stalelio!



NAUJAUSI KOMENTARAI

jordan 7 sale

jordan 7  sale portretas
Nike Free Run Femme dtznba jordan 6 discount cdyfgoykye online jordan 3 sale orgcwxle discount jordan outlet iaoyxsc Nike Free Run Hommes kvoqqqnmcz jordan 6 Rings ozabnyraa nike pas cher libre 4.0 pcutkzhnxam actualiser chaussures Nike Dunk jbvwzcutecg cheap jordan retro sale jordan 7 sale http://www.ordrenikes.com

cheap kate spade outlet

cheap kate spade outlet portretas
kate spade bags vxbpolvio kate spade sale exkeobbgaky kate spade online vzunat kate spade for sale ajminljvx kate spade outlet razobwihbi kate spade diaper bags oepjqfs kate spade sale gnxoamwrja cheap kate spade sale jimcwlld online kate spade bags sale cheap kate spade outlet http://www.discountkatespadeoutlet.com

Samanta

Samanta portretas
Žmogus, nejaučiantis ribų.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių