Rūta Ščiogolevaitė: „Nusikabinti tokį jauną šokėją nėra lengva“

Tikriausiai net TV3 laidos „Rožių kerai“ vedėjas Leo negalėjo įsivaizduoti, kad šio antradienio pokalbių tema labiau stebins studijoje susirinkusius vyrus, nei žavias devynias dalyves.

„Kuri moteris yra geriausiai įvaldžiusi flirto meną?“ - tokia šįkart laidos tema. Gerojo svečio vaidmenį atliko aktorius Vytautas Rumšas jaunesnysis, kuris akivaizdžiai flirtavo su laidos dalyvėmis ir net pademonstravo, kaip turi atrodyti tikras viliojimo menas.

„Norėčiau kada nors pamatyti, kaip tu tiesiog pasižiūri į ką nors ir nueini, o ne nuolat strykčioji iš laimės. Tau trūksta paslapties”, - sakė Nijolei Pareigytei aktorius.

Juodasis džentelmenas Dovydas iš grupės „Pikaso“ be skrupulų pareiškė, kad Agnė Jagelavičiūtė jam nesisieja su flirtu, nes yra "boba su kiaušais".

Tačiau labiausiai visus nustebino Rūtos Ščiogolevaitės atvirumas. Ji teigė, kad flirtas moteriai yra būtinas - ir nesvarbu, ar ji turi šeimą ar ne. Rūta save įvertino beveik aukščiausia vieta, o kai vyrai tam paprieštaravo, skėlė: „Patikėkite manimi, nusikabinti tokį jauną šokėją, kuris nelabai domisi merginom, buvo nelengva. Pastangų reikėjo daug. Aš mėgstu flirtuoti ir flirtuoju”.

Tiesa, tokia frazė apie jos sūnaus tėvą Deividą nuskambėjo itin dviprasmiškai. Tačiau R.Ščiogolevaitė suskubo pasitaisyti ir paaiškino, kad Deividui nerūpėjo ne tik merginos - jam nerūpėjo niekas, išskyrus šokius.

„Rožių kerai“ - antradienį, spalio 13 d., 20.30 val. per TV3.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių