Rusijos žvaigždei patiko lietuvių dizianerės darbai

Prodiuserinė kompanija “Pavloff Entertainment” Lietuvoje filmuoja pokalbių laidą su žymiausiais Rusijos artistais ir žmonėmis, tarp kurių yra populiari televizijos laidų vedėja Tina Kandelaki. Ji susižavėjo lietuvės dizainerės Sonatos Bylaitės juvelyriniais dirbiniais.

“Buvo malonu, kai filmavimo metu Tina Kandelaki paklausė vedančiosios iš kur pas ją tokie gražūs auskarai. Kai vedančioji pasakė, kad tai šios laidos stilistės iš Lietuvos autoriniai darbai, ji paprašė pakviesti mane ir išreiškė savo susižavėjimą”, - pasakoja Sonata Bylaitė.

“Kai Tina Kandelaki sustabdė filmavimą, mes sutrikome. Aš pradėjau nerimauti, kad tik vedančioji ir pati Tina sugebėtu grįšti  prie nuoširdaus ir atviro pokalbio, - pasakoja laidos režisierius Žeraldas Povilaitis. - Tačiau Tina Kandelaki yra tikra profesionalė. Po pokalbio su Sonata, ji toliau buvo labai nuoširdi. Pasibaigus filmavimui, Tina pasakė, jog būti atvirai ir papasakoti asmeninio gyvenimo detales jai padėjo atmosfera studijoje, puikiai paruošti klausimai ir visa filmavimo komanda.”

Laidos filmavimai prasidėjo liepos 10 diena ir vyks iki rugsėjo 1 dienos. Iš viso planuojama nufilmuoti 55 laidas. Kokiame Rusijos televizijos kanale ir kas vedą laidą, laikoma paslaptyje.


Šiame straipsnyje: Tina KandelakiSonata Bylaitė

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių