Rusijai dainų konkurse „Eurovizija“ atstovaus I. Dorn?

Skelbiama, kad klubinės muzikos dievaitis iš Ukrainos Ivan Dorn, kuris jau kitą šeštadienį koncertuos „Teatro arenoje“ Vilniuje, yra vienas realiausių kandidatų atstovauti Rusijai šių metų „Eurovizijos“ dainų konkurse.

Rusijos muzikos pasaulyje puse lūpų kalbama, kad šiemet pasikartos 2011 m. istorija ir nacionalinė atranka į „Euroviziją“ rengiama nebus. Teigiama, kad teisė išrinkti atstovą vėl bus patikėta muzikos profesionalams. Apie tai prieš keletą dienų savo pranešime spaudai patvirtino ir Rusijos televizijos „Pirmasis kanalas“ muzikos padalinio vadovas Jurijus Aksiūta. Jis užsiminė, kad šių metų favoritu ir realiausiu kandidatu atstovauti šaliai prestižiniame dainų konkurse laikomas dainininkas iš Ukrainos Ivan Dorn.

„Paraiškų dalyvauti „Eurovizijos“ atrankoje nepateikėme, tačiau neneigsiu, kad apie galimybę dalyvauti Švedijoje vyksiančiame dainų konkurse buvo“, – patvirtino Ivan Dorn. „Žinoma, sprendimas dar nepriimtas, bet jei mano kandidatūra bus patvirtinta, prižadu, kad padarysiu viską, kas tik įmanoma ir atiduosiu visas jėgas, kad tinkamai atstovaučiau šaliai ir užimčiau kuo aukštesnę vietą“.

Televizija „Pirmasis kanalas“ skelbia, kad jau netrukus paskelbs oficialų pranešimą, kuriame atskleis Rusijos atstovą „Eurovizijoje“.

Populiariosios muzikos karaliumi Ukrainoje tituluojamas Ivan Dorn pernai ne tik tapo didžiausia klubinės muzikos sensacija, bet ir laimėjo daugybę muzikos apdovanojimų. Vos 24-erių dainininkas, diskžokėjas ir televizijos žvaigždė, į kurio pasirodymus Rusijoje bilietai šluote iššluojami, jau vasario 23 d. koncertuos ir „Teatro arenoje“ Vilniuje. Savo gerbėjams Ivan Dorn pristatys ne tik išpopuliarėti padėjusią programą „Stycamen“, bet ir pačius naujausius savo hitus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių