Rudeninis LNK projektas: žvaigždės reitinguos žvaigždes

Nuo rudens LNK eteryje bus įgyvendintas naujas televizijos formatas „Ranking the Stars“ . Tai - šou, kuriame ryškiausios žvaigždės reitinguos viena kitą prieš visą Lietuvą.

Pasaulyje plačiai populiarėjantį formatą LNK įsigijo iš kompanijos „Outright“. Šis šou pradėtas rodyti Japonijoje, „Asahi“ televizijoje, ir, sulaukęs milžiniško žiūrovų susidomėjimo, buvo „eksportuotas“ į Europą.

„Ranking the Stars“ įsigijo Jungtinės Karalystės, Italijos, Belgijos, Vokietijos,  Olandijos ir kitų šalių televizijos. Nuo rudens šis netikėtumų, apkalbų, intrigų ir humoro kupinas įžymybių šou - ir Lietuvoje.

Pagal naująjį formatą dešimt žinomiausių asmenybių, kurios puošia populiariausių žurnalų viršelius, susitiks LNK studijoje ir vertins viena kitą pačiais įvairiausias klausimais.

„Per mažai seksuali, kad būtų žvaigždė“ ,„Per daug sau leidžia viešumoje“, „Būdama žvaigždė, galėtų daugiau investuoti į savo išvaizdą“, „Pernelyg dažnai patenka ant žurnalo viršelio“, „Išleidžia daugiausia pinigų drabužiams“, - tokiomis ir dar smagesnėmis temomis žvaigždės kalbės vienos apie kitus. 

Laidos dalyviai pagal pateiktas temas išreitinguos savo kolegas ir sudarys dešimtukus. Jie šou vedėjui turės paaiškinti, kuo remiantis sudarė tokį dešimtuką.

„Tai labai lengvas ir linksmas šou. Veiksmas visada vyksta su lengva ironijos doze. Laidos formatas dalyviams tiesiog atriša liežuvius. Lietuvoje vienos žvaigždės apie kitas dar taip atvirai nekalbėjo“, - sako LNK programų direktorius Arūnas Motiekaitis.

Kad šou būtų dar smagesnis, laidoje dalyvaujančias žvaigždes reitinguos ir šimtas eilinių žiūrovų, o geriausi jų pasisakymai nuskambės pačioje laidoje, girdint ir pačiai žvaigždei, kuriai šie žodžiai ir skirti.

Laidos pabaigoje reitingai sulyginami. Ta žvaigždė, kurios sudarytas žvaigždžių dešimtukas sutaps su paprastų žiūrovų reitingavimu, laimės didįjį prizą.

Tačiau viskas gali baigtis ir priešingai - be prizo ir su dvigubu antausiu. Jeigu tave „nureitinguoja“ ne tik  kolegos, bet ir „blogiausiai“ įvertina ir žiūrovai?.. Kita vertus, ar tai nėra dar viena proga atsidurti ant žurnalo viršelio?


Šiame straipsnyje: Ranking the stars

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių