„RSP“ grupės lyderės sugrįžimas privertė sunerimti konkurentus

„Pagaliau mes vėl galime būti tuo, kuo esame: Royalty (didybė) – aš, Style (stilius) – Viktorija, Pain (skausmas) – Dominykas. Mes „RSP“!“ – džiaugsmo neslepia repo grupės narė Ingrida Toleikytė, sugrįžus į grupę Viktorijai Vyšniauskaitei po balso stygų operacijos. Su tikrojo „x faktoriaus“ savininke Viktorija dviese scenoje likę Ingrida ir Dominykas Latvaitis bendravo viso gydymosi metu. Paaiškėjo, kad ne tuščiai puoselėjo viltį, kad ji sugrįš.

Vakar TV3 eteryje skambėjo šeštasis „X Faktoriaus“ finalas. Projektą teko palikti Rūtos Ščiogolevaitės auklėtiniui Sauliui Šivičkui. Transliacijoje dėl plaučių uždegimo nepasirodė Samo mokinė Ugnė Valinčiūtė. Projekto atstovai tikina, kad bus daroma viskas, kad jau ateinantį sekmadienį, sausio 27-ąją, Ugnė įžengtų į projekto sceną. Šou gerbėjų nuotaiką praskaidrino sugrįžusi V. Vyšniauskaitė. „Pagaliau jie ir vėl daro tūsą!“ – sausakimšoje salėje „RSP“ gerbėjų komplimentų netrūko grupei.

Seksuali, charizmatiška, ekspresyvi – tokia yra Viktorija. Mergina tikina, kad projekte jaučiasi kaip namie. „Aš taip džiaugiuosi, taip džiaugiuosi grįžusi!“ – šypsodamasi sako ji.

Per tą laiką, kol projektą stebėjo iš ligoninės palatos, išgyveno įvairių jausmų, tačiau svarbiausia, kad dabar –  viskas gerai. „RSP be manęs − ne RSP. Taip pat būtų, jei grupėje neliktų Ingridos ar Dominyko. Mačiau, kad jiems buvo gerai, bet dabar bus − fantastiškai. Nes tik mes trys – „RSP“!“ – žada aštrialiežuvė Viktorija.

Dominykas ir Ingrida džiaugiasi – „RSP“ ir vėl tęs drauge pradėtą muzikinę kelionę. „Ir vėl scenoje darysime tūsą!“ – juokauja pastebimai atsigavę ir į sceną įsiveržę Sauliaus Prūsaičio auklėtiniai, vakar, per šeštąjį finalą, ant kojų pastatę sausakimšą projekto gerbėjų salę. Panašu, kad antrą sykį energingai pradėjus kovą, „RSP“ grupei jau nebaisu niekas.


Šiame straipsnyje: RSPgrupėmuzikaX faktorius

NAUJAUSI KOMENTARAI

hem

hem portretas
lydere? a tikrai?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių