„RSP“ atskleidė, kas jiems sukėlė didžiausią apmaudą

„Net keista... Taip norėjom laimėti, o išgirdę, kad likome antri, kažkaip labai ir nenuliūdome. Labai džiaugiuosi Giedrės pergale, visada ją palaikiau“, – dar nesibaigiant „X Faktoriaus“ psichozei Lietuvoje, kai praėjusį sekmadienį istorinio, pirmojo, „X Faktoriaus“ nugalėtoja tapo Giedrė Vokietytė, kalba repo grupės „RSP“, užėmusios antrąją vietą, narė Viktorija Vyšniauskaitė. Bet ar iš tikrųjų trijų ambicingų jaunų žmonių širdys liko nesudraskytos?

„Giedrei „X Faktorius“ – geras tramplynas, tikiu, kad ji šaus į pačią viršūnę. Taip pat manau, kad antroji vieta RSP – taip pat tik į naudą“, – samprotauja maištininkės vardą „RSP“ pelniusi Viktorija. Ji tikina – baigusi dvyliktą klasę vienerius metus atsidės tobulėjimui muzikos srityje, o tobulėti, tikina Cheery On Top, tikrai norinti. „Tikiu, kad mano šlovės laikas – po poros metų“, – sako šviesiai į ateitį žvelgianti Viktorija.

O ką apie antrąją vietą „X Faktoriuje“ mano Dominykas Latvaitis, vienintelis „RSP“ vyrukas? „Giedrė verta pirmos vietos, gal būtų skaudu, jei taip nebūtų, o dabar – aš visai neliūdžiu“, – sako Dominykas.

Jis priduria, jog yra be galo laimingas, kad „RSP“ nuėjo taip toli. „Aš net neskirstau, kas kokią vietą užėmė. Džiaugiuosi, kad buvau „X Faktoriuje“ ir kad pasiekėme superfinalą“, – sako reperis.

Grupės nariai supranta, kad „X Faktoriaus“ laimėjimas yra ir be galo didelė atsakomybė. „Iš dalies pajaučiau palengvėjimą, nes man ir Viktorijai ant nosies – abitūros egzaminai, o Giedrė dabar galės atsiduoti muzikinei veiklai. Ką veiksime paskui? Toliau muzikuosime ir darysime tai, kas arčiausiai širdies“, – sako D. Latvaitis, neleidžiantis suabejoti, kad šiuos du charizmatiškus reperius ateityje dar tikrai išgirsime.

Tuo tarpu trečioji „RSP“ narė – operinį dainavimą Klaipėdos universitete studijuojanti Ingrida Toleikytė – buvusi racionalioji 'RSP" grandis, su liūdesiu grįžta į uostamiestį prikelti per „X Faktorių“ į užmarštį nugrimzdusius mokslus. „Jau dabar ilgiuosi Vilniaus, visos komandos ir tos euforijos kiekvieno sekmadienio transliacijose. Buvo be proto gerai ir liko neįkainojama patirtis“, – nostalgiškai kalba Ingrida, kol kas nenorinti prognozuoti ateities, nes visa jos širdis vis dar „X Faktoriuje“.




Šiame straipsnyje: RSPgrupėmuzikaX faktorius

NAUJAUSI KOMENTARAI

JUOZAS

JUOZAS portretas
TURĖJO LAIMĖTI ALEKSANDRA JI GERIAUSIA...

dalia

dalia portretas
Hm, tai kas tą apmaudą sukėlė?

RSP fanė

RSP fanė portretas
Aš labai norėjau , kad RSP laimėtų , bet jeigu jie nenuliūdo tai ir aš neliūdžiu. Giedre linkiu tau sėkmės ateitytje . RSP JĖGA !!!. Jūsų ištikima fanė.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių