Rosita Paulauskaitė prisipažino turinti mylimąjį

Jau kuris laikas šou verslo pasaulyje sklando žinia, kad „Junior” vokalistė Rosita Paulauskaitė turi širdies draugą.

Iki šiol jo niekas nematė ir nieko apie jį nežinojo. Tačiau LNK gyvenimo būdo laidos „Neišgalvoti gyvenimai” kūrybinę grupę pasisvečiuoti į Klaipėdos priemiestyje esančius namus Rosita Paulauskaitė buvo atvira – čia jos naujieji namai, kuriuose ji įsikūrė su savo gyvenimo draugu Tomu Dargiu.

„Susipažinome „Pramogų banke”, kuriame aš dirbu. Tomas linksminosi, o aš laksčiau darbiniais reikalais. Vis pastebėdavau, kad jis mane nuolat stebi ir šypsosi, kol galiausiai ėmė ir užkalbino”, - apie pažintį su mylimuoju pasakojo Rosita.

Klaipėdietis verslininkas Tomas Dargis prisipažino, kad iki pažinties su Rosita jis buvo susidaręs apie ją nuomonę, kad Rosita – nevaldoma ir padykusi, bet, geriau pažinęs, suprato, kad sceninis įvaizdis išgaruoja užvėrus namų duris.

„Rosita yra nepakartojama moteris. Per tuos metus, kiek jau esame kartu, mums teko daug ką patirti ir vienas kitą išmėginti. Dabar drąsiai galiu pasakyti, kad Rosita yra verta paties geriausio”, - mylimai moteriai liaupsių negailėjo Tomas Dargis.

Antradienio vakarą gyvenimo būdo laidoje „Neišgalvoti gyvenimai” žiūrovai išvys išskirtinį reportažą iš viešnagės Rositos Paulauskaitės ir jos mylimojo Tomo Dargio namuose. Ar lengva buvo Tomui sutramdyti scenos žvaigždę? Kodėl metus laiko pora slėpė savo santykius? Visi atsakymai – antradienio vakarą, 20.25 val. per LNK. Vedėjas – Jokūbas Bareikis.


Šiame straipsnyje: Rosita Paulauskaitė

NAUJAUSI KOMENTARAI

ni

ni portretas
va čia tai naujiena, tai bent įvykis

senbernis

senbernis portretas
leiskit paklausti o kam tai įdomu

kaunietis

kaunietis portretas
tikrai gal ka kito parašitumet
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių