Romantikas jau 60 metų kasryt žmonai ant pagalvės palieka rožę

Romantiškiausias jei ne pasaulio, tai Didžiosios Britanijos vyras neabejotinai yra 87-erių Tomas Shoveltonas. Jis jau 60 metų kasryt žmonai ant pagalvės palieka rožės žiedą. Be to, laimingoji ponia iki šiol kasdien gauna rytinį ir vakarinį bučinius.

Ką tik deimantines vestuvių metines atšventusi pora anaiptol nemano, kad būti tiek ilgai kartu - žygdarbis, pasiaukojimas. Priešingai - tai laimė, kartu kuriama kasdien. “Mes kartu gyvenome ir dirbome visą gyvenimą, todėl žinome, kaip svarbu duoti ir gauti. Mes kartu laimingai nugyvenome 60 metų. Nieko nedaryčiau kitaip”, - sakė ponia Shovelton.

Jos vyras taip pat nemano, kad jo rytinis romantiškas gestas yra ypatingas. Anot jo, šiandieniniai vyrai nepakankamai stengiasi dėl savo žmonų, o gėlės, bučiniai kiekvienam turėtų būti savaime suprantamas dalykas. T. Shoveltonas įsitikinęs, kad jei romantiką gaivinti stengtųsi ne tik moterys, o pasistengtų abi pusės, ir pykčių, ir skyrybų būtų mažiau.

„Visi taip turėtų daryti. Myliu ją beprotiškai, nuo pat tos akimirkos, kai susitikome“, - nebijo prisipažinti vyras.

Pora susipažino 1946-aisiai per naujametę šventę. Po dvejų metų draugystės jie susituokė ir kartu pradėjo dirbti sodininkais. Shoveltonai džiaugiasi penkiais vaikais, dešimčia anūkų ir vienu proanūkiu. Kai prieš 22 metus jiedu išėjo į pensiją, ėmė kartu puoselėti nuosavą sodą.

tyrimai patvirtina, kad sėkmingos santuokos formulę sudaro ne tik meilė, bet ir dažni bučiniai, apsikabinimai ir romantiškos naktys. Bet kad ir kaip būtų gražu, deja, romantiška britų pora yra labiau retenybė nei sekamas pavyzdys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių