Robertas Pattinsonas bijo vaidinti komedijose

Merginų numylėtinis aktorius Robertas Pattinsonas tikina, kad niekada nevaidins komedijose, nes mano, kad prajuokinti kitus yra pats sudėtingiausias darbas pasaulyje.

Neseniai aktorius buvo pakviestas į humoro laidą „Saturday Night Live“, kurioje dalyvaujantys svečiai yra įtraukiami į šmaikščius improvizuotus vaidinimus. R. Pattinsonas prisipažino atsisakęs dalyvauti šioje laidoje, nes pabūgo, kad tokia užduotis teks ir jam, o jis įsitikinęs, kad neturi talento juokinti kitų.

„Niekada nevaidinsiu komedijose, būčiau siaubingas. Mane dažnai kviečia į tokias laidas, kaip „Saturday Night Live“, bet niekada, net po milijono metų, manęs ten nepamatysite. Pernelyg to bijau, – atvirauja R. Pattinsonas. – Anksčiau man nerūpėjo ką apie mane pamanys kiti, tačiau dabar privalau apie tai galvoti, nes tai svarbu mano karjerai. Galbūt požiūris pasikeitė, nes pagaliau subrendau.“

Romantiškoje „Saulėlydžio“ sagoje išgarsėjęs aktorius netrukus vėl pasirodys didžiuosiuose kino teatruose. Ir vėl ne komedijoje, šįkart dramoje – intriguojančioje Gi de Mopasano romano „Mielas draugas“ ekranizacijoje.

Filme R. Pattinsonas įtaigiai įkūnija pagrindinį mergišiaus Žoržo Diurua vaidmenį. Jo kerams juostoje pasiduoda žavingosios Holivudo deivės – Uma Thurman, Kristin Scott Thomas ir Christina Ricci – filme įkūnijančios svarbiausių ir reikšmingiausių Žoržo meilužių vaidmenis.

Filmo „Mielas draugas“ premjera Lietuvos kino teatruose jau birželio 1 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių