Rimas Valeikis tikina jaučiantis artėjančią senatvę

Charizmatiškasis TV3 laidos „Paparacai” vedėjas Rimas Valeikis praėjusį savaitgalį trankiai atšventė savo 32 gimtadienį. Po to pasakojo, kad ne tik suprato, kad jau sensta, bet ir gavo tikrą moralės pamoką. Tikėkimės, kad ne visus pikantiškus savo nuotykius išpasakos mažiesiems laidos žiūrovams! Nes ir kelios užuominos - pakankamai iškalbingos.

„Nežadėjau jokių trankių pramogų. Išėjom su draugais į miestą ir tiek. Bet pabaiga buvo visai ne tokia, kokios tikėjausi. Dabar žmona su manim net nešneka, nes ne tik su jaunom merginom šokau, bet dar ir traumą gavau...“ - pasakojo R.Valeikis.

Su draugais į vieną naktinį klubą nuėjęs Rimas ne tik gerai paūžė, bet ir kaip reikiant prisišoko. Vieno šokio metu TV3 laidos „Paparacai“ vedėjas nusprendė pademonstruoti akrobatinius triukus. Prieš kelerius metus, kai dar tik pretendavo tapti TV3 realybės šou „Robinzonai“ dalyviu (ir kai šį trijų Baltijos valstybių šou laimėjo!), jam visokie fiziniai triukai labai šauniai pavykdavo. Bet šiuokart stodamas ant rankų, Rimas pajuto, kaip kažkas skaudžiai trakštelėjo petyje.

„Dažniausiai man pavyksta visai neblogai pasirodyti šokių aikštelėje, bet po šio karto rankos nebepakeliu. Taigi, gavau moralumo pamoką, kad nėra ko su jaunom merginom šokti... Likimas man pirštu parodė į artrito susuktus sąnarius, senstu, nieko nepadarysi”, - gimtadienio įspūdžius savikritiškai, o gal - kiek koketuodamas, pasakojo sportiškasis Rimas.

Gal trauma nebūtų taip suerzinusi TV3 laidos „Paparacai“, jei ne pasiryžimas kartu su sūnumi Pauliumi filmuotis TV3 šeimų žaidime „Nerealieji. Lietuvos šeimų lyga”. 

„Iš tiesų su petim man tikrai nėra gerai, be to, dalyvaujant varžybose norisi gerai pasirodyti, o ten ir tinklu karstytis reikia, ir su priešininku apsistumdyti dvikovoje. Kaip tėvas privalau nenuvilti sūnaus ir laimėti. Pauliui apie nedalyvavimą net nedrįsau užsiminti, nes žinojau, kad iš pradžių jis nuliūs ir į mane kreivai pasižiūrės... Nusprendžiau rizikuoti. Nors raišas ir kreivas esu, bet dėl savo šeimos kovosiu“, - optimistiškai nusiteikęs pasakojo temperamentingas vyras.

Kaip buvusiam „Robinzonui“, o dabar paskalų pasaulio žinovui seksis rungtis „Nerealiųjų“ aikštelėje, sužinosite šeštadienį, sausio 31 dieną, 19.05 val. per TV3.


Šiame straipsnyje: ValeikisPaparacai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių