Rihanną sumušusiam Ch.Brownui – bandomasis laikotarpis

Ritmenbliuzo dainininkas Chrisas Brownas pirmadienį padarė kaltės pripažinimo pareiškimą dėl buvusios draugės, popmuzikos žvaigždės Rihannos sumušimo ir pagal susitarimą su kaltintojais jam bus paskirtas penkerių metų bandomasis laikotarpis, kursai dėl smurto šeimoje ir 180 dienų visuomenei naudingo darbo.

Oficialus nuosprendis hitų „Run It“ ir „Kiss Kiss“ atlikėjui bus paskelbtas rugpjūčio 5-ąją. Jam grėsė ketveri metai kalėjimo dėl užpuolimo ir nusikalstamo grasinimo. Susitarimo dėl šio antro kaltinimo nėra.

Dainininkui taip pat nurodyta nesiartinti prie 21 metų Rihannos, kuri dalyvavo pirmadienio teismo posėdyje ir rengėsi liudyti jo nenaudai.

20-metis Ch.Brownas, kaip teigiama, Rihanną sumušė vasario mėnesį, išsinuomotame automobilyje „Lamborghini“, po muzikantų vakarėlio, surengto apdovanojimų „Grammy“ įteikimo išvakarėse.

Žiniasklaidai buvo nutekinta policijos padaryta sumuštos Rihannos nuotrauka, bet incidento detalių buvo paskelbta labai nedaug. Ch.Browno kaltės pripažinimo pareiškimas reiškia, kad įrodymai prieš jį nebus pateikti atvirame teisme.

„Rihanna mano, kad tai teisingas šios bylos išsprendimas“, - po teismo posėdžio žurnalistams sakė jos advokatas Donaldas Etra.


Šiame straipsnyje: RihannaChrisas Brownas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių