Reperis Psy balandį išleis naują dainą ir surengs koncertą

Pietų Korėjos reperis Psy penktadienį pareiškė balandį išleisiantis nekantriai laukiamą singlą po savo pasaulinio hito „Gangnam Style“, taip pat šia proga surengsiantis didelį koncertą Seule.

Psy, dėvėdamas nuo savo įvaizdžio neatsiejamus tamsius akinius, korėjiečių ir anglų kalbomis paskelbė apie planuojamą išleisti kūrinį vaizdo įraše, įkeltame į portalą „YouTube“ su subtitrais šešiomis kalbomis, tarp jų kinų, tailandiečių, ispanų, prancūzų ir portugalų.

„2013-ųjų balandį bus naujas singlas - visame pasaulyje vienu metu. Ir ketinu surengti koncertą ... Galėsit jį žiūrėti tiesiogiai per “YouTube„. Tik dėl jūsų“, - sakė dainininkas, kuris taip pat pademonstravo naujus šokio žingsnelius naujai „Gangnam Style“ versijai.

Bilietai į koncertą „Happening“ (Įvykis) bus pradėti pardavinėti kovo 11-ąją, nurodė jo agentūra, pridūrusi, kad tame renginyje nuskambės naujoji daina, taip pat ankstesni Psy hitai.

35 metų žvaigždė, kurio tikrasis vardas Park Jae-Sangas, tapo tarptautine garsenybe, kai dainos „Gangnam Style“, satyriškai pasakojančios apie prabangų gyvenimo būdą viename turtingame Seulo rajone, vaizdo įrašas žaibiškai išpopuliarėjo „YouTube“ ir iškopė į muzikos topų viršūnes visame pasaulyje.

Vaizdo klipas, kuriame Psy atlieka įsimintinus „jojimo“ šokio žingsnelius, pasiekė „YouTube“ rekordą -šis įrašas buvo peržiūrėtas apie 1,4 mlrd. kartų.

Dainininkui buvo įteiktas vienas iš aukščiausių Pietų Korėjos kultūros apdovanojimų - Okgvano ordinas už nuopelnus kultūrai. Praeitą mėnesį Psy dalyvavo naujosios prezidentės Park Geun-Hye inauguracijos ceremonijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių