Rekordinis lietuvių žūklės laimikis

Vienas žinomiausių tarp karpių žvejų ežeras Raduta (Rumunija) yra už 2000 kilometrų nuo Lietuvos. Tačiau net trys lietuvių komandos vyko ten, kad susirungtų su stipriausiais ir žinomiausiais pasaulio karpininkais.

Viso pasaulio karpininkai Radutą vadina savo meka ir jaučia pareigą bent kartą jame pažuvauti. Įmanoma, jei esate pasiryžę mokėti 600 eurų už savaitę. Ir turite kantrybės laukti - meškeriotojai teisę įsibrauti į šią karpių „karalystę“ užsisako prieš metus.

Europos taurė, nerealūs karpių dydžiai, išsipildžiusios žvejų svajonės ir nusivylimai, didžiausias legendinio ežero amūras, pagautas lietuvių komandos, svėręs net 27,7 kilogramo ir įvaręs konkurentus į neviltį, daug gražių emocijų, kovų su galingomis žuvimis - visa tai pamatys TV6 laidos „Vienam gale kablys“ žiūrovai (gegužės 10 d. 12.30 val.).

„Patikėkit, tooooookių monstrų mes dar nesame rodę“, - po kelionės į Rumuniją tvirtino laidos vedėjas Paulius Korsakas. Tiesa, jam teko prisipažinti, kad pats pažvejoti Radutoje progos neturėjo.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių