Rekordas: 29-erių inžinierius surijo 69 dešrainius (foto)

Inžinieriumi dirbantis Joey „Jaws“ Chestnutas per tradicines Liepos 4-osios „Nathan's“ dešrainių valgymo varžybas Konio saloje surijo 69 dešrainius, viršijo ankstesnį, taip pat jam priklausiusį rekordą ir laimėjo varžybas septintus metus iš eilės.Sveikinant tūkstančiams žiūrovų, J.Chestnutas 69 dešrainius ir jų bandeles sukimšo per 10 minučių. Ankstesnis jo rekordas buvo 68 dešrainiai.

Septintus metus iš eilės 29-erių vyrui atiteko „Garstyčių spalvos tarptautinis diržas“. Šiuo požiūriu jis pralenkė japoną Takeru Kobayashi, kuris iki 2007-ųjų, kai jį įveikė „Nasrai“, tą diržą buvo laimėjęs šešerius metus iš eilės.

Antroje vietoje likęs Mattas „Megatoad“ Stonie nuo nugalėtojo smarkiai atsiliko - jis sugebėjo sukimšti 51 dešrainį.

Moterų kategorijoje titulą apgynė Sonya Thomas, kuri suvalgė beveik 37 dešrainius.

Tačiau šiemet ši „Juodoji našlė“ („Black Widow“) nepakartojo praėjusių metų pasiekimo, kai sušlamštė 45 dešrainius.

„Nathan's Famous Hot Dogs“ skelbia, kad šios JAV Nepriklausomybės dienos varžybos vyksta nuo 1916 metų, kai jų laimėtojas per 10 minučių suvalgė 13 dešrainių.

Šiemetinės varžybos buvo lauktas signalas, kad Konio sala - paplūdimio taku ir mediniais amerikietiškais kalneliais garsėjanti Bruklino dalis - atsigavo po „superaudros“ „Sandy“ prieš beveik devynis mėnesius padarytų nuostolių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių