Redita Dominaitytė - LNK grąžtų fėja

Raudonplaukė Redita Dominaitytė - moteris, ilgam paliekanti įspūdį. Garbanota ševeliūra, be abejo, jos skiriamasis ženklas. Bet nedaug kas žino, kad Redita - puiki stilistė, gerai išmananti gero interjero subtilybes bei sugebanti nesudėtingomis priemonėmis namų erdvę paversti jaukia, konkrečiam žmogui tinkama aplinka.

Naujoje LNK laidoje „Asistentai“  Reditai teko būtent toks vaidmuo - savo nuomonę turinčios namų fėjos. Todėl nenustebkite, jei smulkutė vedėja staiga pavirs griežta furija, kuri pasakys, kad Jūsų namai yra klaikūs ir jai dabar skubiai reikia grąžto, kalto, cemento ar panašių visai nemoteriškų dalykų. Jei neturite - jokia bėda. Reditos užduotis - tokius dalykus pačiai surasti ir Jums bei visiems žiūrovams  parodyti, kaip klaikius namus paversti šedevru. Arba gražius namus dar gražesniais. Arba sukurti namuose šventę.

Nors vedėja teigia, kad priskretusių namų kampų ir voratinklių ji nenori valyti, bet žiūrovams bus smagu pažiūrėti, kaip raukydama nosį ir cypdama iš baimės ji vaikosi iš kaimynų atslinkusį tarakoną. Juk svarbiausia - kad grįžęs namo laidos herojus nustebtų pamatęs rezultatą, o diena su LNK „Asistentais“ paliktų neišdildomą įspūdį.


Šiame straipsnyje: asistentaiRedita Dominaitytė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių