Rebel Wilson: antsvoris Holivude – privalumas

Putlutė aktorė Rebel Wilson teigia, kad padaryti karjerą Holivude jai pavyko tik dėl antsvorio.

106 kilogramus sverianti australų kilmės aktorė tikina, kad kilogramai jai trukdė siekti karjeros gimtojoje Australijoje, tačiau Holivude jie tapo privalumu. Tobulų moterų gausiame kino mieste, nestandartinė R. Wilson figūra tapo jos išskirtinumu.

„Australijoje buvo daugybė vaidmenų, kuriuos būčiau galėjusi puikiai atlikti, tačiau visiems kliūdavo mano svoris, – pasakoja R. Wilson. – Tačiau Amerikoje viskas buvo kitaip. Aktorių agentūrą sužavėjo mano kilogramai, nes Holivude yra milijonai lieknų gražuolių, tačiau putlių merginų pasirinkimas labai menkas. Viršsvoris mano padėjo rasti savo nišą kino pramonėje!“

Aktorė teigia, kad dabar net norėdama numesti svorio ji to padaryti negali, nes režisieriai, su kuriais šiuo metu dirba, vaidmenys jai pasiūlė tik dėl nestandartinių kūno formų ir reikalauja, kad ji šių netobulintų nei mažindama maisto porcijas, nei sporto klube.

Vis tik R. Wilson tikina, kad kai tik pasibaigs šie kontraktai, ji planuoja šiek tiek sumažinti savo apimtis ir  atsikratyti bent dvidešimties kilogramų.

Filmų „Sunokusios pamergės“, „Tai reiškią karą“ žvaigždė jau nuo birželio 1 d. savo apvalumais džiugins komedijos „Bernvakaris Australijoje“ žiūrovus. Iki ašarų juokingoje komedijoje apie vestuves, tapsiančias tikru išbandymu jauniesiems, R. Wilson vėl vaidins pamergę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių