Realybės šou - „Mis laikinoji sostinė“ ir „Mis Šiaulių kraštas“

Į realybės šou „Iššūkis - mis Lietuva“ įžengė dvi tituluotos gražuolės - „Mis Šiaulių kraštas“ ir „Mis laikinoji sostinė“.

Savo miestuose išrinktos gražiausiomis Eglė Skukauskaitė ir Vaida Petraškaitė prieš dalyvavimą konkurso „Mis Lietuva 2009“ finale ne tik susipažins su būsimomis konkurentėmis, bet ir nulems dviejų merginų likimą projekte. 

Realybės šou senbuvės apie artėjantį net dviejų dalyvių išbalsavimą nieko nežino ir kolkas džiaugiasi naujokėmis. „Naujokių nesitikėjom, todėl, kai pamatėm jas ateinančias, taip smagu pasidarė. Prisiminiau save, kaip man buvo. Panelės labai mielos ir, manau, mes jas puikiai priimsim į savo būrį“, - dėsto Irena Paliokaitė. Justina Kazlauskytė šioje situacijoje apčiuopė ir konkretesnės naudos: „Jos jau dalyvavo konkurse ir žino “kas kaip”, tad mums labai naudinga bus paklausinėti, kaip ant tos scenos būna“.

Kartu su naujokėmis „Iššūkis- mis Lietuva“ dalyvės apsilankė Seime, kur jų Lietuvos istorijos žinias nutarė patikrinti parlamentarė Dalia Teišerskytė. Nors gražuolės apie tokį būsimą egzaminą žinojo nuo projekto pradžios, jos tokio iššūkio išsigando. Tiesa, dauguma merginų buvo įsitikinusios, jog bus išvežtos į užsienį, mat į filmavimą buvo liepta ateiti su pasais.

Kadangi „Iššūkis - mis Lietuva“ dalyvės visą vasarą mokėsi grakščiai vaikščioti, eisenos pedagogė Rūta Bartašiūtė gražuoles nusprendė grąžinti prie vieno pirmiausių išbandymo- baseino ir penkiolikos centimetrų pločio lieptelio.  Kad patikrintų, ko jos išmoko.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių