R.Bubelis apie pažinčių suaugusiems portalus: žmonės tampa liberalesni

Įvairūs socialiniai tinklalapiai ir pažinčių portalai šiais laikas yra ypač populiarūs. Tačiau visuomenėje verda aistros dėl suaugusiųjų pažinčių portalų. Ar tai moralu? Ar tai etiška? Ar gali visuomenė toleruoti tokio pobūdžio internetines svetaines?

Žinomas verslininkas ir vieno iš pažinčių suaugusiems portalo įkūrėjas R.
Bubelis dažnai tapatinamas su „svingerių“ vakarėliais.

Paskutinis jo organizuojamas renginys, kuris buvo po suaugusiųjų pažinčių portalo vėliava, viename iš sostinės klubų susilaukė išskirtinio dėmesio. Tačiau nei fotografijų, nei filmuotos medžiagos iš panašių renginių Lietuvoje niekas iki šiol nematė.

„Aš tik už. Tikrai, nes yra žmonės, kurie nori rasti savo antrąją pusę. Tikrai, žmonių tokių daug, kuriems yra sunku su tam tikrais dalykais ir jeigu internetas jiems padeda tai daryti, ta prasme, bendrauti ir taip toliau. Kodėl gi ne“, - kalba atlikėjas Sasha Son.

Vaizdo reportaže taip pat apie suaugusiųjų pažinčių portalą savo nuomonę išsakė Lidija Rasutis, Eurovizijos Lietuvos atstovas Donatas Montvydas, dainininkė Baiba Skurstenė, artistas Kiros Hadgu bei kiti žinomi veidai.

Panašu, jog „tabu“ dėl suaugusiųjų pažinčių portalo jau tampa praeitis ir vis daugiau žmonių nebijo atvirai bendrauti ir kalbėtis tokiomis temomis, kurios atrodytų yra pakankamai pikantiškos, bet labai įdomios.

„Manau, jog žmonės Lietuvoje darosi vis liberalesni ir tuo artėja prie vakarų pasaulėžiūros. O tai gerai ar ne - spręsti patiems žmonėms“, - trumpai dėstė R. Bubelis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių