„Raudonos nosies dienai“ vėl susibūrė „Mano laidos“ komanda

Žiūrovai, pasiilgę Ramūno Cicėno, Rimantės Valiukaitės ir Giedriaus Savicko parodijų, turėtų nepraleisti progos ir sekmadienio vakarą įsijungti BTV. Legendinė „Mano laidos“ komanda šiai šventei paruošė niekur nematytą intriguojantį pasirodymą.

Lietuvoje neliko, ką parodijuoti? Patikėkite, tikrai yra. „Mano laidos“ komanda turėjo kaip reikiant pasistengti, kad patys vaidindami nesusijuoktų. Kurį laiką nekūrę parodijų dabar jie tikrai rado žmonių ir reiškinių, kurių nepastebėti tiesiog neįmanoma. Tiesa, kai kurie personažai žiūrovams bus jau pažįstami, tačiau prie jų prisijungs ir kiti, neabejotinai tapsiantys ne tik šio vakaro žvaigždėmis.

Ar žinote, kuo skiriasi įprasta burleska nuo burleskos su raudona nosimi? „Mano laidos“ aktoriai parodys, kad tai – du visiškai skirtingi dalykai.

„Raudonos nosies diena” – visame pasaulyje populiari socialinė akcija, šiemet pirmą kartą atkeliaujanti į Lietuvą. Jos metu bus renkamos lėšos Lietuvoje veikiančios asociacijos „Balta scena” iniciatyvos „Klounai be sienų“ plėtrai. Šios iniciatyvos savanoriai linksmina vaikus gydymo ir socialinės globos įstaigose, vadovaudamiesi šūkiu, kad šypsena gydo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių