Rankų darbo R.Mikelkevičiūtės šokio suknelė įžiebė nesantaikos ugnį

„Kviečiu šokti“ aikštelėje šokdama valsą laidų vedėja Rūta Mikelkevičiūtė buvo panaši į paukštę. Su plazdenančia rusva suknele iš plunksnų ji šoko meilės strėle sužeistos moters atsisveikinimo valsą.

Tapti paukšte šokių aikštelėje jai padėjo dizainerės Eglės Modzeliauskienės suknelė, kurią Eglė siuvo beveik mėnesį. Kiekviena plunksnelė atskirai klijuota prie audinio, o diržas nusagstytas žaliais kristalais ir išpuoštas nėriniais.

„Tai – nepakartojama suknelė, tikras meno kūrinys“, - sakė R. Mikelkevičiūtė, kuri yra ne tik E.Modzeliauskienės talento gerbėja, bet ir gera jos bičiulė.

Tačiau nuostabus meno kūrinys visiškai nepatiko komisijos pirmininkui Vyteniui Pauliukaičiui.

Priešingai, jis išgyrė Rūtos valsą, suknelę iškritikavo dėl blyškios spalvos.

„Visai nenuostabu, nes Vyteniui, kaip ir visiems vyrams, patinka raudonos suknelės, - juokėsi E.Modzeliauskienė. – O šitos suknelės lengva, natūralia rusva spalva ryškina Rūtos grožį ir jos neužgožia“.

R.Mikelkekvičiūtė sako, kad diskusijos apie jos suknelę dar kartą patvirtino posakį apie vyrus ir moteris, kilusius iš skirtingų planetų.

„Moterys nuo Eglės suknelės negalėjo atitraukti akių, čiupinėjo, klausinėjo, o vyrai... vadino „paukščių motina“, „stručiu“ ar „višta“, - kvatojosi Rūta.

Rūta pasakojo, kad vyrai, ją pamatę su plunksnų suknele, siūlė atnešti smėlio. „Kad, jei kartais, neišeitų valso žingsneliai, iš gėdos galėčiau galvą įkišti į smėlį“, - juokėsi „Kviečiu šokti“ projekto dalyvė R.Mikelkevičiūtė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių