Raimondai Masiulytei vestuvinė suknelė tapo blogu pranašu

Sekmadienio Vilniaus „Pramogų arenoje“ nuo emocijų klilnojosi stogas – čia vyko jau trečioji LNK projekto „Lietuvos balsas“ finalinė kova. Projektą teko palikti garsiajai dainininkei Raimondai Masiulytei iš Merūno Vitulskio komandos ir Violetos Tarasovienės mokinei Kristinai Šiupienytei.

„Šiandien visą dieną galvojau, kad turbūt krisiu. Taip, deja, ir nutiko. Manau, kad rezultatai yra teisingi. Nenoriu nieko teisti ar smerkti“, - diplomatiškai iš karto  po finalinės kovos kalbėjo projektą palikusi Dubline šiuo metu gyvenanti Raimonda.

Mergina atliko legendinę Mariah Carey dainą „Hero“, scenoje vilkėjo įspūdingą vestuvinę suknelę. Raimonda išdavė, kad jai šį vakarą padėjo pasipuošti tituluota gražuolė Vaida Ragėnaitė.

Tuo tarpu Violetai Tarasovienei teko atsisveikinti su savo komandos dainininke Kristina Šiupienyte. Mergina, dar visai neseniai išgyvenusi asmeninę dramą, sekmadienį buvo gerai nusiteikusi ir stengėsi sužibėti ant scenos. Tačiau fortūna jai nebuvo palanki.

Sekmadienio vakarą ant scenos taip pat pasirodė M. Vitulskio komandos nariai Rokas Laureckis, Indrė Malakauskaitė ir Vincentas Linkevičius, o Violetos komandos garbę gynė Monika Mėčiūtė, Laura Jonušaitė ir Elvina Milkauskaitė. Beje, pastarajai sekmadienis buvo ypatingas dar ir dėl to, jog projekte ji dainavo kartu su svečiu iš užsienio, „Olandijos balso“ nugalėtoju Benu Saundersu.

„Jausmas buvo nerealus. Nors iš pradžių bijojau, tačiau prieš pat lipant į sceną pagalvojau, kad man ši galimybė pasitaikė pirmą ir galbūt paskutinį kartą gyvenime, todėl negaliu susimauti. Susikaupiau ir parodžiau viską, ką galiu. Kuomet pamačiau, kaip iš savo kėdžių stojasi žmonės arenoje, patyriau tikrą euforiją. Esu labai laiminga“, - po sėkmingų pasirodymų kalbėjo Elvina.

Kitą sekmadienį projekte viešės geriausias Rusijos atlikėjas, „Eurovizijos“ nugalėtojas Dima Bilanas. Jis dainuos su atlikėja Ieva Zasimauskaite. Tarpusavyje varžysis Ericos ir Jurgio Didžiulių bei Egidijaus Sipavičiaus komandos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

klp

klp portretas
o man labai patinka Raimondos balsas. nenorejau, kad ji iskristu

ei jus

ei jus  portretas
TV visagaliai prodiuseriai ar kaip jus ten vadinates suorganizuokit TV projekta visuomenes sveikatos tausojimui su inovatyviomis judejimo technologijomis, o tai tik tesugebat buti pinigu vergai vaistus ir kt bukas reklamas transliuoti
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių