Raimondą Masiulytę įsiutino Seimo narys

Dainininkė Raimonda Masiulytė labai supyko ant Seimo nario Andriaus Burbos! Konfliktas įsiplieskė po to, kai Andrius Burba su žmona Sandra Burbiene prabilo apie nevykusį medaus mėnesį egzotiškoje Mauricijaus saloje, praneša LNK laida „Kažkas atsitiko“.

Grįžę iš povestuvinės kelionės, Burbos pasakojo, kad keturių žvaigždučių Mauricijaus viešbutyje, už kurį paklojo gana solidžią sumą pinigų, gyveno su vorais, driežais ir skruzdėlėm.

Baseine buvo neįmanoma maudytis, nes ten be perstojo intymius reikalus atlikinėjo varlės. Vandenyno pakrantėse – nafta ir nenupasakojamos spalvos išmatos! Burba pareiškė, kad į Mauricijaus salą vykti nerekomenduoja niekam.

Išgirdusi tokį Seimo nario pareiškimą, dainininkė R.Masiulytė pasiuto. Būsimas Raimondos vyras Vimalis Ramchurnas – mauricijietis. Raimonda su savo mylimuoju Vimaliu nutarė išsiaiškinti, kur ir kaip Mauricijuje poilsiavo Burbos, ir apginti šios salos garbę.

„Tegul ponas Burba paskaito daugiau geografijos vadovėlių, gal tuomet taps protingesnis. Jis padarė nesąmonę, nes į Mauricijų važiavo žiemos sezono metu“, - Seimo nariui tarė R. Masiulytė.

Ką Raimonda sužinojo apie parlamentaro medaus mėnesį egzotiškame Mauricijuje? Atsakymai laidoje „Kažkas atsitiko“ – šio pirmadienio vakarą 20.25 per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

V

V portretas
T

V

V portretas
Ka ta Masiulyte supranta, pasikelusi pemene, karstakose....

sena kliurka

sena kliurka portretas
eina ji tegul karviu melztu ...baidykle bl nelaiminga...
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių