Radžis žmonos ieškos naujame realybės šou

Grįžti į straipsnį

Mirksiuke.

Mirksiuke. portretas
Linkiu Radzi RIMTIES,ja jis labai papuostu savo asmenybe.Juk jau ne berniukas,o vis chi chi ir cha cha,kaip 18 mergaite-celkute.

FUI

FUI  portretas
Kokia lėkšta ta mūsų televizija su savo tokiomis laidomis ir radziais .Kai nebeturime kitų vertybių,tai kišame visokį šlamštą į ekraną.

ricka

ricka portretas
nu tikrai nupušus mūsų TV .blemba kokia ta mūsų valstybė visokie tokie "radžiai " ir "minedai"susireikšmine kad baisu.nu atsikraustyk tu benkarte puvinu pimpalu padarytas "čigonpalaiki"pas mus į S.labotke aš tave su beisbolke apženinsiu.

Moteris

Moteris portretas
Pasibaisejau komentatorium,pasivadinusiu save "ricka".Va tu tai esi baisus zmogus,nors vadiniesi lietuviu ,bet esi baisesnis uz visa cigonu tabora.Geda ,kad tokie zmones kaip tu vaiksto Lietuvos zeme ir kvepuoja lietuvisku oru.Jei mano vaikai rasytu tokiuos komentarus sudegciau is gedos.

Ale

Ale portretas
Is kur mumyse tiek pikcio.Laidas rengis televizijos,jei pakviecia zmogu,kodel jis turetu atsisakyti..Kiekvienas turim pulteli,nepatinka laida perjungiam kanala ir problemos nera.

As

As portretas
nezinau kas tas zmogus ricka,bet kad yra niekingas tai aisku is jo parasyto komentaro.Toki baisu butu utikti gatveje,nes jis matyt vaiksto su beisbolke ir taikosi kazka nukalti.

vilma

vilma portretas
radzi yra labai grazus vyriskis

vilma

vilma  portretas
nepavydekit cia visi radziui:-)

giedrius ramaneckas

giedrius ramaneckas portretas
neturi televizija ka rodyti,juokas im arodo radzius zvonkes mijas ir kitus atsibodusius s u d u s

Galerijos

Daugiau straipsnių