Radžis nenori būti „Kviečiu šokti“ vidutiniokas

Šį šeštadienį „Kviečiu šokti“ šokėjai šoks pagal gražiausias pasaulio pasakas. Pirmasis nuo pat savaitės pradžios į repeticijas kibo Radžis, kuris praėjusią laidą užėmė vos penktą vietą.

Lyderiauti trokštančiam dainininkui – tai per menkas rezultatas. Radžis susiėmė ir repetuoti pradėjo nuo ankstyvo pirmadienio. Dainininkas su savo šokių partnere Ana pasakų vakarui pasirinko rytietišką pasaką „Aladinas“. Jiedu ketina šokti fokstrotą su rumbos elementais.

TV laidų vedėja Rūta Mikelkevičiūtė po kojos traumos tarsi įgauna antrą kvėpavimą. Jos ir Adomo pora valsą šoks „Spragtuko“ tema. Šokiui Rūta ruošiasi labai atsakingai, pasikvietė net 20 šokėjų vaikų, kurie vaidins peles, ir žada įspūdingą šou.
Vilija ir Arturas virs Gražuole su Pabaisa.

Jolanta Paulauskiene ir Andrius Uksas pasirinko „Paryžiaus Katedros kuprių“, Laura ir Vadimas – „Raudonkepuraitę“, Rita ir Karolis – „Mauglį“, Natalija ir Dainus –„Sniego karalienę“.
Jeanas Claude‘as išpildys Vytenio Pauliukaičio pageidavimą pamatyti juodaodį sporto trenerį, šokantį valsą. Jiedu su Elena šoks pagal žinomą Disnėjaus animacinį filmuką „Anastasija“.

Šeštadienį komisijoje be Vytenio Pauliukaičio ir Ievos Šimukauskienės dirbs Lietuvos sportinių šokių federacijos viceprezidentas Virginijus Visockas, o asmenine patirtimi dalysis kviestinė komisijos narė, šokių projektą laimėjusi sporto trenerė Joana Bartaškienė.


Šiame straipsnyje: Kviečiu šoktiRadži

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių