Radži ir raguviškiai neužkasa karo kirvio

Prieš kelias savaites įvykęs konfliktas tarp garsiojo dainininko Radži ir Raguvos gyventojų netyla.

Raguviškiai grasina niekada daugiau pas save į miestelį nekviesią koncertuoti Radži, o šis atkerta nieku gyvu ten nevyksiąs, net jei pakviestų.

Maža to, dėl nesumokėto honoraro dainininkas grasina kreiptis į teismą, nes vietoj žadėtų 1,8 tūkst. litų už koncertą gavo 1 tūkst.

Laidai “Kažkas atsitiko” skambina išsigandę Radžio gerbėjai ir prašo paneigti informaciją, jog Radžis necenzūriniais žodžiais išplūdo raguviškius.

“Kažkas atsitiko” kūrybinė grupė, atsižvelgdama į žiūrovų prašymus, ėmėsi narplioti Radžio ir Raguvos gyventojų konfliktą.

Viskas prasidėjo tada, kai Radžis buvo pakviestas koncertuoti per didžiausią Raguvos miestelio šventę – Žolinę.

Nors Radžio koncertas turėjo prasidėti dešimtą valandą vakare, gerbėjai prie scenos būriavosi jau prieš aštuonias. Tačiau ir artėjo dešimta, ir vienuolikta valanda.

Kaip rašoma LNK pranešime spaudai, dainininkas į Raguvos centrinę aikštę įvažiavo lygiai 23 valandą 53 minutės.

Renginio organizatoriai ne juokais įsiuto. Ir ne tik dėl Radžio vėlavimo. Juk vos galą su galu suduriantys Raguvos verslininkai ir ūkininkai suaukojo Radžio koncertui net 1800 litų.

O vietoje valandos trukmės koncerto, gavo tik 32 minutes žiopčiojimo pagal fonogramą. „Aš ne renginio organizatorius, nežinau kiek jie sumokėjo, bet esu nusivylusi. Žiopčiojimą galima ir per televizorių pažiūrėt!” – sakė Raguvos gyventoja. Netrukus ėmė aiškėti ir kitos aštrios Radžio ir Raguviškių konflikto aplinkybės.

Radžio ir Raguvos gyventojų konflikto tęsinį pamatysite pirmadienį 20.30 val. per LNK.


Šiame straipsnyje: Radži

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių