Radži galvos skausmas – ką parodyti į Lietuvą atvykstančiam seneliui

Grįžti į straipsnį

AS

AS portretas
O as manau,kad parodyk cigonu tabora Vilniui is kur sklinda narkotiku biznis po visa sali.Manau,kad nubira ir seneliui.Is kur tie turtai???

Gerbėjas

Gerbėjas portretas
Užjaučiu tave Radži,kad įžeidinėja komentatoriai.Kad teks parodyt, gerbemam seneliui ,šios šalies moralinę krizę,tikrovę.Juk ten apie mūsų šalį galvoja,kaip apie europinę.Deja jie nežino kaip nualinta ši šalis, paskandinta skolose ir netiesos liūne.Pasisamdyk eskursijų vadovą ir viską aptark iš karto,kad nenuviltum savo senelio.Nekenčiu tų,kurie Tau pavydi ir kenkia.Sėkmės.

Pritariu pirmam

Pritariu pirmam portretas
Parodyk kaip reikia isdulkinti savidalbybe, kad gauti nemokamai malku ir su policijos apsauga pardavineti dozes.

Vilte

Vilte portretas
na va, ir pasirode runkeliu mentalitetasPAVYDAS, maziau lokit- snukiai apzels.Radzi, sekmes Tau , nes kuo daugiau atmatu Tau pavydes, tuo labiau seksis- ISBANDYTA, patikek.Seneli butinai nuvezk i Kryziu kalna, Merkines piramide, ten sielai atgaivos tikrai suteiks.Gero poilsio Tau, Radzi ir seneliui.

Dainius

Dainius portretas
vežk senelį į garliavą klonio gatvę tenais nemokami blynai su tablynėmis nemokami kastanedos koncertai ir eilėrasčių skaitymai va pamatys ko nematęs na gal dar ir kokius 20pedofilų pamatys kedofilų pamatys ,dailininką kuris mėgsta vogti tad tegu be cypackių tenais važiuoja nes gali be jų gryžti

Galerijos

Daugiau straipsnių