Radijo laidų vedėjas Modestas Švoba Pilies gatve bėgo apsinuoginęs

Saulėtą ketvirtadienio popietę ramūs Vilniaus miesto gyventojai bei svečiai neįtarė, koks drąsus Adomo kostiumu pasidabinęs akibrokštas jų laukė.

Akibrokštas vardu Modestas „Rembo“ Švoba, radijo stoties ZIP FM laidų vedėjas, pralaimėjęs lažybas, įveikė nemažą Pilies gatvės atkarpą pasipuošęs taip, kaip mama pagimdė ir ištesėjo viešai duotą pažadą klausytojams.

Tiesa, vyras tikrąjį savo pasididžiavimą buvo patalpinęs į nuotaikingus, briedžio galvą primenančius, apatinius, stringus, kurie sėdimą kūno dalį palieka visiškai atvirą stebėtojų akių teismui.

Bėgimui Pilies gatve buvo ruoštasi ilgai ir kruopščiai, visų detalių derinimas priminė slaptą misiją: “Žinojome, kad turime tik vieną dublį, vieną bėgimą įamžinti Modesto drąsą, todėl dirbome iš peties”- sakė radijo stoties atstovai.

Istorija prasidėjo prieš porą mėnesių, kai du ZIP FM laidų vedėjai -  Modestas „Rembo“ Švoba ir Jonas „Jovani“ Nainys susiginčijo, kuris iš jų tikresnis vyras, ir kuris per porą mėnesių savo kūną geriau paruoš vasaros sezonui. Po parą trukusio stumdymosi, abu nusprendė savo ginčą paviešinti - taip gimė skandalinga idėja surengti viešas lažybas.

Dieną iš dienos plušėdami sporto salėje, karštai trokšdami kebabų, bet kramtydami vištos krūtinėles be druskos, vyrai siekė geriausio įmanomo raumeninio rezultato. Procesą kruopščiai stebėjo ir vertino klausytojai bei internautai, analizuodami nuolatos atnaujinamas jaunuolių nuotraukas.

Ketvirtadienis tapo didžiojo teismo diena, kuomet laimėtoju pripažintas Jovani ramiai gurkšnojo šaltą arbatą vienoje iš Pilies gatvės kavinučių, o pralaimėjęs kolega Modestas, mataruodamas straubliuku ir lydimas paparacų blyksčių, liuoksėjo gatve žemyn.

Lažybų istorija tuo nesibaigia, laimėtojo taip pat laukia rimta užduotis - gegužės 12 dieną kultūrizmo varžybų dalyviai turės unikalią progą prisijuokti į valias  - ant scenos, išsitepęs bronza ir įtempęs raumenį, staipysis pats Jovani. Būsimas kultūrizmo čempionato lyderis labai susirūpinęs, kur garbingai reiks pastatyti
nugalėtojo taurę.


Šiame straipsnyje: Modestas ŠvobaZIP FM

NAUJAUSI KOMENTARAI

kaimietis

kaimietis portretas
mergina vairuodama automobili kalbejosi mobiliu ar tai nera draudžiama

as

as portretas
bet tu tikrai kaimietis:DDD

tiesa

tiesa portretas
nebezino kaip i save demesi atkreipti jau vyrai visai nupuse
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių