R. Žilinskas pasisako prieš gėjų santuokas ir galimybę įsivaikinti

Grįžti į straipsnį

ingrida

ingrida portretas
Pritariu gerb.Rokui Žilinskui.

saunuolis rokas

saunuolis rokas portretas
taip turi ir buti.tegu tuokiasi kitur kitoj salyje ir tik civylines metrikacijos skyriuje.nepainiojam cia baznycios,baznycia gali tuokt tik vyra ir moteri taip dievo pasakyta palikta mums

Rim

Rim portretas
Lietuvoje bendros religijos pagal konstitucija nera. Prie ko cia dievas ? supazindink su savo dievu, nes mano dievas man sako, kad visi turi lygias teises. Rokai, is taves isvis mazai naudos tam seime, kam tu ten reikalingas? Pries rasant kvailus sakinius remkites vakaru europos patirtimi

-----------

----------- portretas
Na, Rokas dar turi sąžinę, galvoja ne tik apie save, bet ir apie vaikus, jų poreikius ir pojūčius augant nenormalioje šeimoje. Sčiū, Rokai

To Rim

To Rim portretas
O kaip Tu bezdi? Taip: nesvarbhhh....?

pamastimui

pamastimui portretas
Statistiskai geju seimose ivaikinti vaikai dazniausiai tampa priklausomi nuo alchogolio ir narkotiku. Tai pasakykit ar mums to reikia? Tokioje seimoje paauges vaikas, o ypac nepilnametis patiria dideli stresa nes uz "tevu" nuopelnus tenka jam atlaikyti didelias patycias, tai kam zaloti vaikus? Si syki Rokas neprasove pro sali.

šiaip

šiaip portretas
na, jeigu jau Jungtinė Karalystė per žingsnį nuo legalizavimo, tai, galima sakyti, viskas, - pašlo, pajechala. sunku pasakyti, kas iš to išeis. pas mus tai sunkiai įsivaizduojama, nes visi užsislaptinę - pats nepažįstų nė vieno atviro gėjaus. o religija čia iš viso ne prie ko. Lietuvoj yra daugybė šeimų, kurios nesituokė bažnyčioj. ateistų skaičius tik didės. bažnyčios dalyvavimas šeimos gyvenime ne tik kad nebūtinas - funkcionaliai šeimai ji apskritai niekam nereikalinga ir gali tik pakenkti vaikų vystymuisi.

respect

respect portretas
Rokui

kadangi Rokas

kadangi Rokas portretas
kadangi Rokas jau issisprende savo problemas.. tai dbr jis jau spres visu.. ka tik nulipes nuo atomines energetikos (joje jis daug ismane) prades aiskinti kas yra seima...

Bravo

Bravo portretas
Bravo . Teisingai, protinga kalba R.. Žilinskas. Tos partnerystės teisinis įforminimas absoliučiai beprasmis Tai prieštarauja Konstitucijai ir šeimos prigimtinei sampratai . Juk įstatymas nedraudžia tiems partneriams gyventi nors ir po penkis. . Tai jų asmeninis reikalas, bet traukti į tą draugiją vaikus, paauglius ir dar tą teisiškai į įforminti- tai jau nusikaltimas

JAV Lietuve

JAV Lietuve portretas
Labai gaila skaityti tokius straipsnius. Deja, didziule netolerancija kitam asmenium charakterinis daugumos lietuviu bruozas. Jei jums TIKRAI rupi, siulau apsilankyti vaiku namuose, pasiziureti, kaip auga vaikai, kaip su jais elgiamasi, kokios tenai salygos. Tuomet siulau nueiti ir ta pati padaryti pas ivairias homoseksualias seimas, auginancias vaikus. Jeigu esate zmones, daugiau jokiu klausimu nekils. Jei esat gyvuliai.... na... cia jau kita tema.. Sekmes lietuviai, eikime pirmyn, nebesedekime sovietiniuose bunkeriuose, belaukdama raudonosios saules. Buckis.

teisingai

teisingai portretas
ir garbingai sako Žilinskas, jis geriausiai žino homoseksualų problemas ir tokioje aplinkoje vaiko normalios natūralios raidos galimą menką galimybę.Visada reikia rinktis ir nereikia norėti visko,nes "visko" niekad nebūna.

Temide

Temide portretas
Esme ta, kad anksciau ar veliau sis istatymas vis tiek bus patvirtintas, anksciau ar veliau visi gyvensime kartu, ir bus mums dzin gejus kitas ar ne gejus. Dabar puciame pries veja, bandome irodineti kazkokias tai bezabrazijas. Liskite is urvu, brangieji tautieciai, ir eikimime tik pirmyn.

Bolševikas

Bolševikas portretas
Eilinė pederastų reklama...

ZZ

ZZ portretas
Rokui - pagarba.

jurate

jurate portretas
vaikai turi augt tik pilnaverteje seimoje.Baznycia neturi teises sutuokt tokiu poru.As nenoriu,eit i tokia baznycia,kur buvo palaiminta geju pora!O po to,tas pats kunigas palaimins mano dukros santuoka,ir pakrikstins mano anuka?Iskrypimas.Baznycia per daug sau leidzia ir visa tai daro Dievo vardu!Pritariu gerbiamam Zilinskui...

ZZ

ZZ portretas
O tiems, kurie svaigsta apie lygias teises, ty gėjų norą auginti vaikus - sorry, bet pretenzijas reikškite visų pirma gamatai. Tai ji nusprendė, kad vaikų turėt du vyrai negali. Jei pradėsite pasakot apie bevaikes šeimas, kurios nori įsivaikint, tai štai: paklauskit vaiko, kieno jis nori būt įvaikintas - dviejų vyrų ar normalios bevaikės šeimos. Ir viskas bus aišku apie lygias teises, vaiko atžvilgiu pirmiausiai.

to ZZ

to ZZ portretas
Pretenzijas reiksti gamtai? Ar gamta sukure nemylincius savo vaikus zmones? Ar gamta padare alkoholikus musancius savo vaikus ir sutuoktinius? Ar gamta priverte motina numesti savo ka tik gimusi kudiki i siuksliu konteineri? Juk ne tik balta ar juoda pasaulyje, jei gejai nori isivaikinti, tai ne todel, kad numestu savo vaika i siukslyna, kad primustu ji iki pamelynavimo, o todel, kad suteiktu tam vaikeliui sansa pilnaverciam gyvenimui, apsuptu ji meile ir siluma, rupintusi jo gerove ir ateitimi. Baikit nekesti, baikit keiksnoti, pykti vieni ant kitu. Koks trumpas ta gyvenimas. Mes esam tik sveciai, tad pasidziaukime vieni kitais.

Ach

Ach portretas
Iki pamelynavimo sedziu ir keiksnoju visus straipsnio komentatorius ir vargsa Zilinska. Nu jop&^%#&^, argi jums gaila kito zmogaus laimes? Ar jus esat dievai, ar teisejai? Na tegu gyvena kas su kuo nori, tegu augina vaikus. Ar nors vienas is jusu augot vaiku namuose? Buvo musamas ir keiksnojamas "pilnaverteje" seimoje su alkoholikais tevais, ir kuriu vienas su pimpalu, o kitas be? Jezau!!!

to ach

to ach  portretas
O gėjai tai nebūna alkoholikai? Kas čia per nesąmonė priešpastatyti homosexualus ir alkoholikus. Homo irgi gali mušt vaikus. Dviguba nelaimė tada.

to 18

to 18 portretas
:DD "jei gejai nori isivaikinti, tai (...) todel, kad suteiktu tam vaikeliui sansa pilnaverciam gyvenimui, apsuptu ji meile ir siluma, rupintusi jo gerove ir ateitimi" Ajajai. Heterosekualūs tėvai tai žvėrys, o va gėjai.... Ooooo... ;D

labai

labai portretas
protingAS vyras pasirodo jis beesas. Palaikau

Teisingai lietuviai

Teisingai lietuviai portretas
nekesti visko ir visu. pats geriausias gyvenimo receptas.

petras

petras portretas
Zinai Rokai prabilai ISMINTINGAI o galvojau,kad tu jau visai nusiciuozes. Pagarba.

Lietuva

Lietuva portretas
manau reik ismest is Europos...tegu puva kol supus,jokios tolerancijos,jokio zmogiskumo,jokio elemantaraus supratimo..valdzioje seniai ir senes...prapulsime skolose ir su tokia akmens amziaus nuostata..viskas Pries...tik vokti Uz

gejai ir lesbietes

gejai ir lesbietes portretas
gyvent niekam neutrukdys...visi kiti vagys,aferistai,smurtautojai,pedofilai ir t.t..sie ishkrypeliai ir turetu but neprileidziami prie santuokos..bet ne gejai ir lesbietes...sekmes jiems,sekmes visiems geriems saziningiems ir doriems zmonems..

ypac pijokai

ypac pijokai portretas
kurie seimose vos ne kas antras patiria seimos smurta..alkoholio tradicinese seimose daug didesne zala nei homoseksualu santykiuose..

Piliete

Piliete portretas
Demokratijos principas,mazumos paklusta daugumai.Tai mazumos nedarykite samysio ir nekirsinkite .Jus galite myletis ir guleti ir su moterim. tureti vaiku .Juk yra seimu kurios gyvena ne del sekso ,o del vaiku ir ne is mazumu tarpo. Jusu istvirkimo, mastantis pilieciai tikrai nepalaiko.

Galerijos

Daugiau straipsnių