R. Čivilytė gyrė M. Bui vokalinius sugebėjimus

Pirmadienį per LNK startavo realybės šou „Šlovė ir turtai„. Viena projekto dalyvė vos atvykusi į „Šlovės ir turtų“ rezidenciją susilaukė žiniasklaidos dėmesio. Buvusi populiarios merginų grupės narė Marina Bui nusprendė: užteks slėptis nuo viešumos, reikia grįžti su trenksmu ir įrodyti, kad dainuoti ji gali ne tik kūno linijomis, bet ir balso stygomis.

„Grupės dalyvių buvau užgožta. Galbūt nedariau to, ko iš tikrųjų troškau – dainuoti. Tai, ką darėme su grupe, buvo daugiau pasirodymai, o ne tikras dainavimas", – apie buvusią karjerą atviravo Marina.

Iš pradžių jau žinomą moterį išvydę konkurentai apie ją atsiliepė ne itin palankiai: „Aš irgi galėčiau prisipūsti lūpas ir tapti žvaigžde„, – piktokai kalbėjo iš realybės šou „Radži ieško žmonos“ puikiai pažįstama pedagogė Nijolė Malevič.

Tačiau Marina po truputį ėmė atsiskleisti visai netikėtomis spalvomis. Jos vokalinius sugebėjimus įvertino net dainavimo guru tituluojama Rosita Čivilytė. „Niekada nemaniau, kad tu galėtum dainuoti. Taip, mokytis dar reikia, bet tau ir su klausa, ir su balsu viskas gerai", – Mariną gyrė Rosita.

Garsios dainininkės žodžiai Mariną pradžiugino. „Jaučiuosi nuostabiai. Tikiu tuo, kad turiu talentą. Belieka lavinti. Iš pradžių susitikimo su Rosita labai bijojau. Dabar jau viskas gerai. Darysiu viską, kad viešai galėčiau parodyti savo sugebėjimus", – kalbėjo Marina.



NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
Kam gi tuos antakius reikejo nusipiesti..... Nevaizdziai.....

fui

fui portretas
kokia ji negraži

kas

kas portretas
ta Bui? Is kur ji atsiradus?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių